Fudbalere Crvene zvezde čeka ozbiljan ritam utakmica u narednom periodu, tačnije do kraja oktobra. Imaće bukvalno po dva meča u nedelji.

bahar1.jpg
Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Paklena serija kreće sutra gostovanjem Crvene zvezde u Kruševcu u šesnaestini finala Kupa Srbije. Za vikend crveno-beli u Beogradu dočekuju Javor u utakmici 12. kola Superlige.

Već u sredu 25. oktobra fudbaleri Crvene zvezde igraju treće kolo Lige šampiona. Čeka ih teško gostovanje ekipi Lajpciga od 21.00 čas. Posle toga, za vikend crveno-beli gostuju ekipi IMT u Superligi.

Www.crvenazvezdafk.com ZVEZDA SE TIHO SPREMA ZA PAKLENI RITAM DO KRAJA MESECA: Biće to naporni oktobar za četu Baraka Bahara! Evo šta ih sve čeka!

Trener crveno-belih Barak Bahar vredno je radio sa ekipom koju je imao na raspolaganju. Veliki broj igrača bio je odsutan zbog reprezentativnih obaveza, pa je sasvim izvesno da će izraelski stručnjak u Kruševcu priliku dati onim igračima, koji dosad nisu imali veliku minutažu.

To se pre svega odnosi na Aleksandra Kataija koji je radio punim intenzitetom. Šerif Endijaj iskristio je sve prethodne dane za naporan rad, kako bi se što bolje uklopio u novu sredinu. Kapiten Aleksandar Dragović bio je jedan od najagilnijih na treninzima, kao i Uroš Spajić, Piter Olajinka, Omri Glazer, Uroš Kabić, Srđan Mijailović, Milan Rodić...

Kurir sport

Kurir sport Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja