"BOJ SE BIJE, BIJE, USTAŠKI SE BARJAK VIJE" Novi skandal Dinamovih navijača! Dokle više SRAMNI ISPADI sa ustaškim simbolima?!
Foto: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

SRAMOTA

"BOJ SE BIJE, BIJE, USTAŠKI SE BARJAK VIJE" Novi skandal Dinamovih navijača! Dokle više SRAMNI ISPADI sa ustaškim simbolima?!

Fudbal -

Novi skandal navijača Dinama iz Zagreba.

Bed blu bojsi su napravili novi ispad, pošto su na utakmici u gostima protiv Gorice istakli barjakom na kojem se nalazi ustaški simbol, odnosno šahovnica sa prvim poljem bele boje.

Pored toga, čulo se skandiranje "Hrvatska, nezavisna država", kao i sledeći stihovi.

- Korak ide za korakom, mlad ustaša pod barjakom. Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom, hrvatski dom - pevali su Bed blu bojsi, prenosi "Jutarnji list".

Ovo je još jedan u nizu sličnih incidenata, a Bed blu bojsi su ih pravili širom Evrope.

Kako prenosi portal "Klix" iz Bosne i Hercegovine, na utakmici u Gorici u svečanoj loži je sedeo i ministar hrvatskog pravosuđa, Ivan Malenica koji je nedavno najavio da će Vlada Hrvatske oštro da se suprostavi ustaškim pesmama na stadionima.

Kada je reč o ishodu utakmice, Dinamo je napravio veliki kiks i zabeležio je poraz rezultatom 2:1, a to je treći poraz u 10 utakmica hrvatskog prvenstva.

Kurir sport

Bonus video:

01:35

DINAMO ZAGREB TREBA DA SE IZBACI NA 5 GODINA IZ EVROPE! Puača oštro nakon tragedije u Atini: Poznati su EKSTREMISTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track