Defanzivac VoždovcaNikola Zečević prodat je u transferu vrednom 1.000.000 evra!

vozdovacradnik357118.jpg
Starsport/Peđa Milosavljević 
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Štoper visok 190 centimetara i koji ima samo 19 godina potpisao je ugovor na četiri ipo godine sa švedskim klubom Heken. Nikola Zečević igraće u Geteborgu, a društvo će mu praviti zemljak Srđan Hrstić, koji je letos iz subotičkog Spartaka stigao u Heken, takođe u transferu vrednom milion i 600 hiljada evra.

- Nikola je izuzetno interesantan profil fudbalera koji nas je momentalno privukao. Mlad je sa ogromnim potencijalom da napreduje. Već je bio redovan čitave sezone u Srbiji. Osim visine, vrlo je brz i ima veliku dinamiku u igri. Značiće i to što je navikao na veštačku travu - rekao je sportski direktor Hekena Martin Erikson.

Nikola Zečević dres Voždovca nosio je od leta 2021. godine, kada je kao kadet stigao iz kraljevačkog Kikera. Prosto je neverovatno da je igrač takvih fizičkih karakteristika prošao mimo skauting službi Crvene zvezde i Partizana. U prvom delu sezone u Superligi Nikola Zečević odigrao je 17 utakmica za Zmajeve, provevši na terenu 1.522 minuta.

Da podsetimo, uprava Voždovca ove zime realizovala je još dva uspešna transfera. Napadač Borisav Burmaz (22) prešao je u rumunski Rapid za 400.000 evra, dok je štoper Filip Damjanović (25) sličan transfer ostvario u turski Konjaspor.

Kurir sport

Kurir Atmosfera pred početak meča Crvena zvezda - Voždovac