BRUTALNE REČI IGORA DULJAJA: "To vam je kao kada brod plovi, pa se AJKULE zalepe! Kao da u ovom klubu postoje SAMO DVE OSOBE"
Foto: Starsport©

imao šta da kaže

BRUTALNE REČI IGORA DULJAJA: "To vam je kao kada brod plovi, pa se AJKULE zalepe! Kao da u ovom klubu postoje SAMO DVE OSOBE"

Fudbal -

Trener Partizana, Igor Duljaj, održao je veoma zanimljivu konferenciju za medije uoči meča koji će Partizan odigrati protiv Radnika u Surdulici (subota, 13.45).

Jedna od tema bio je i Ksander Severina koji je napustio klub bez pozdrava jer mu u dogovorenom roku nije isplaćen bonus u iznosu od 25.000 evra.

- Za mnoge stvari kada je neki problem u pitanju potreban je razgovor. Mora da se priča sa igračima. Ja kada čekao na aerodromu, pravio se cirkus, smejali su mi se ljudi. Važno je da budete u kontaktu sa igračima. Kada postoji neki problem, to se rešava razgovorom. Vratili smo se sa Kipra pre 20-ak dana, a juče sam čuo da Kastiljo i dalje živi u Teleoptiku. Ili smo neodgovorni, ili smo nesposobni, da li je prijavljen, da li mu je nađen stan, da li je otvoren žiro račun... 20 dana je prošlo, moramo tim stvarima da se bavimo. Mi moramo da budemo u službi ekipe, u službi Partizana, u službi igrača. Mnogi žive od tih igrača - rekao je Duljaj, pa je odgovorio i na pitanje zbog čega on mora da izlazi pred medije u prvi plan kad god je neki problem, a ne neko iz uprave:

Igor Duljaj
foto: www.partizan.rs/Miroslav Todorović

- To vam je kao kada brod plovi, pa se ajkule zalepe za brod. Tako je i kada su u pitanju uspesi, ovde je pun parking automobila, a kada su problemi, nema nigde nikoga. Ali to nije problem, sve može da se reši razgovorom. Nemam problem da kažem šta osećam, mnogo puta izlazim iz svog konteksta. Najlakše da se pravim da ništa ne znam, nisam odavde... Nemam pojma, nije moj posao. A kad je dobro, aha, mi smo ovo i ono. Kad je problem... Gurnite trenera i po njemu. Kao da u klubu postoje samo dve osobe, a 250 ljudi radi u ovom klubu.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track