TOTALNI HAOS U CRNOJ GORI! Zbog SRAMNOG gola reagovao i Dejan Savićević: Pozvao POLICIJU I TUŽILAŠTVO da ispitaju slučaj!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

istraga u toku

TOTALNI HAOS U CRNOJ GORI! Zbog SRAMNOG gola reagovao i Dejan Savićević: Pozvao POLICIJU I TUŽILAŠTVO da ispitaju slučaj!

Fudbal -

Puno bure izazvala je utakmica elitnog ranga Crne Gore u fudbalu u kojoj je Dečić kao gost savladao OFK Mladost sa 3:0. Sporan je bio prvi pogodak koji je postignut na sraman način, a zbog njega je reagovao i Dejan Savićević.

Legendarni Dejo, prvi čovek Fudbalskog saveza Crne Gore, pozvao je policiju i tužilaštvo da ispitaju ovaj slučaj, a Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) podnela je Disciplinskoj komisiji predlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv igrača Mladosti iz Donje Gorice Zvonka Ceklića koji je reagovao komično i sklonio se kod prvog gola Dečića postignutog u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Kako je crnogorskim medijima saopšteno iz FSCG, Disciplinska komisija je posle toga pokrenula disciplinski postupak protiv igrača Mladosti zbog osnovane smnje da je učestvovao u neregularnosti iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG i istog je suspendovala do donošenja odluke Disciplinske komisije.

Sada će slučaj doći i do Uprave policije i Državnog tužilaštva, te će biti zanimljivo videti konačan epilog.

Kurir sport / Vijesti / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track