PROBLEMI U PARTIZANU POSLE VOJVODINE! Mukama nikad kraja, Nađ bez NAJBOLJEG strelca u Kruševcu!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

biće teško

PROBLEMI U PARTIZANU POSLE VOJVODINE! Mukama nikad kraja, Nađ bez NAJBOLJEG strelca u Kruševcu!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana nalaze se u velikoj krizi rezultata, jer su ih nanizali čak pet. Ceh je platio trener Igor Duljaj, a na njegovo mesto i na "užarenu" stolicu seo je Albert Nađ.

Ipak, ta "šok" terapija nije donela boljitak, jer su crno-beli u prethodnom kolu poraženi od Vojvodine u Humskoj 3:2 čime su ugrozili i ostanak na drugom mestu tabele što će biti prioritet u poslednja četiri kola prvenstva.

FK Partizan, Partizan, FK Radnički Kragujevac, Radnički Kragujevac, Mateus Saldanja, Mateuš Saldanja, Milan Mitrović
foto: Starsport

Da nesreća nikad ne ide sama govori činjenica da će "Parni valjak" na gostovanju Napretku u Kruševcu biti lišen pomoći najboljeg strelca ekipa Mateuša Saldanje koji je u sredu protiv Novosađana dobio četvrti žuti karton.

U skladu sa tim, Nađ će na raspolaganju imati mladog Sameda Baždara koji je možda i najsvetlija tačka ovog proleća u crno-belom taboru, uz naravno golmana Jovanovića, kao i Nemanju Nikolića.

FK Partizan, Partizan
foto: Starsport

Jasno je da klubu iz Humske ništa drugo ne igra sem pobede u Kruševcu, pa će zbog toga morati dobrano da se pomuće kako bi se u julu mesecu našli na žrebanju kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:11

grobari, partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track