UOČI FINALA KUPA SRBIJE U LOZNICI: Crvena zvezda i Vojvodina upoznali "Lagator"
Foto: T. Ilić

Sve spremno za spektakl

UOČI FINALA KUPA SRBIJE U LOZNICI: Crvena zvezda i Vojvodina upoznali "Lagator"

Fudbal -

Finalni meč Kupa Srbije u kome se za trofej bore Crvena zvezda i Vojvodina biće odigran u utorak, od 20:15, na novom lozničkom ‘‘Lagatoru’‘, a akteri utakmice danas su kasno posle podne ‘‘isprobali’‘ teren novog stadiona.

1 / 8 Foto: T. Ilić

Ekipe su smeštene u susednoj Banji Koviljači pa je najpre kroz Loznicu u pratnji policije prošla Zvezdina ekspedicija koju su na ulasku u stadion čekala deca koja navijaju za najtrofejniji srpski klub.

Igrači su na hibridnu travu istrčali nešto posle 18 časova gde su radili pod budnim okom trenera Vladana Milojevića, a prvih petnaest minuta treninga mogle su da prate medijske ekipe.

Najsrećniji na stadionu bili su klinci koji su uspeli da uđu na tribine i svoje ljubimce koje vide na TV ekranima sada uživo gledaju na lozničkom terenu.

Posle ‘‘Zvezde na ‘‘Lagator’‘ je stigla i ekipa Vojvodine koju vodi Božidar Bandović, da i ona oseti modernu travnatu podlogu, koja omogućava igru u svim vremenskim uslovima, na kojoj će se sutra boriti za vredan trofej.

Inače, u gradu danas nema posebne atmosfere zbog predstoje utakmice, ali se očekuje da sutra sve bude dugačije jer će u grad stići pristalice oba kluba pa će verovatno i pre prvog sudijskog zvižduka biti vruće na i oko novog stadiona koji će biti krcat.

Ko će se od dva crveno-bela kluba radovati znaće se posle 90 minuta, ili nešto duže ukoliko bude bilo potrebno da se igraju produžeci ili izvode jedanaesterci.

Ono što je sigurno jeste da je sutrašnji duel Zvezde i Vojvodine najvažnija fudbalska utakmica koja će biti odigrana u Loznici i ostaće upisana u istoriju lozničkog sporta, a posebno fudbala.

T. Ilić / Kurir sport

Bonus video:

00:25

bakljada delija posle gola na 172. večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track