DOPING KONTROLA UPALA U HOTEL ORLOVA! Poptuno neočekivano, neprijatno iznenađenje - evo koji fudbaleri su testirani!
Foto: Starsport©

test

DOPING KONTROLA UPALA U HOTEL ORLOVA! Poptuno neočekivano, neprijatno iznenađenje - evo koji fudbaleri su testirani!

Fudbal -

Fudbaleri Srbije testirani su danas na doping u okviru standardne procedure uoči Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Kako je preneo Fudbalski savez Srbije (FSS), u hotel reprezentacije koja se trenutno nalazi u Beču, stigla je tročlana delegacija UEFA zbog doping kontrole.

"Bez najave, što nije neuobičajeno, jer se radi o standardnoj proceduri pred svako veliko takmičenje, odabrali su osmoricu igrača za testiranje - braću Vanju i Sergeja Milinković Savića, Strahinju Pavlovića, Sašu Lukića, Aleksandra Mitrovića, Filipa Mladenovića, Nemanju Gudelja i Nemanju Maksimovića", objasnili su iz tabora srpske reprezentacija na zvaničnom sajtu FSS, krajnje transparentno.

Takođe, navodi se da je testiranje sprovedeno u hotelu uz prisustvo doktora reprezentacije Dejana Aleksandrića i nije trajalo duže od dva sata. Sve je proteklo u najboljem redu uz maksimalnu kooperativnost reprezentativaca i medicinskog tima A reprezentacije.

Fudbaleri danas još treniraju u Beču, a potom u petak odlaze u Stokholm gde će u subotu igrati poslednju pripremnu utakmicu pred početak Evropskog prvenstva. Podsetimo, prvi meč na turniru Srbija igra 16. juna protiv Engleske, pa zatim 20. juna protiv Slovenije i za kraj 25. juna sa Danskom.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

01:24

Piksi se obraća naciji pred Euro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track