IZMEĐU DVE VATRE! Dečko BRANI za Sloveniju, SRCE kaže SRBIJA! LEPOTICA je u PROBLEMU! Za KOGA će navijati Olga Danilović? (ANKETA)
Foto: Scar Ortiz / Zuma Press / Profimedia, Shutterstock

euro 2024

IZMEĐU DVE VATRE! Dečko BRANI za Sloveniju, SRCE kaže SRBIJA! LEPOTICA je u PROBLEMU! Za KOGA će navijati Olga Danilović? (ANKETA)

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije će svoj drugi meč na Evropskom prvenstvu odigrati u četvrtak u 15 časova, a rival je selekcija Slovenije.

Izabranici Matjaža Keka su iznenađujuće remizirali sa Danskom, a ova utakmica će biti možda i ključna za oba tima u borbi za plasman u narednu fazu!

Ova utakmica će biti posebna za srpsku heroinu Olgu Danilović koja je u emotivnoj vezi sa čuvarom mreže Slovenije Janom Oblakom!

Ljubav između Olge i Jana cveta već nekoliko meseci, ne postoji trenutak kada jedno drugom ne iskazuju ljubav, a najveća su podrška jedno drugom u svakoj situaciji.

Olga nije krila oduševljenje posle utakmice sa Danskom, bila je preponosna na svog dragog, slikala se u njegovom dresu i objavila na društvene mreže, ali..

Olga Danilović
foto: Instagram Olga Danilović

Sledeći rival Janu Oblaku je Srbija, a naša heroina je poznata kao veliki patriota.

Danilovićeva sa najvećim ponosom nosi dres Srbije, san joj je da zaigra za domovinu na Olimpijskim igrama, a njen patriotizam se ne dovodi u pitanje!

Hoće li preovladati ljubav prema domovini, ili ljubav prema svom dragom!?

Šta VI mislite, za koga će Olga navijati?

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:20

Piksi se pojavio četiri minuta posle početka treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track