HAOTIČNE SCENE U DORTMUNDU PRED MEČ TURSKE I GRUZIJE! Provala oblaka, krov prokišnjava a navijači BEŽE na sve strane! VIDEO
Foto: Printscreen

haos

HAOTIČNE SCENE U DORTMUNDU PRED MEČ TURSKE I GRUZIJE! Provala oblaka, krov prokišnjava a navijači BEŽE na sve strane! VIDEO

Fudbal -

Stadion Borusije Dortmund prokišnjava uoči utakmice Turske i Gruzije na Evropskom prvenstvu (utorak, 18 časova). Dok turski navijači u daleko većem broju ispunjavaju tribine, na njima ima dosta vode zbog snažnih padavina koje krov "Vestfalena" nije uspeo da zadrži.

Pogledajte snimak sa stadiona, nastale manje od dva sata pre utakmice, dok se igrači već uveliko spremaju za meč:

"Ovo je kao da se igra na Old Trafordu", pišu korisnici Tvitera iz Engleske, sa aluzijom na loše stanje stadiona Mančester junajteda, o kojem se sada zbijaju šale. Ipak, nikome u UEFA sada sigurno nije do šale, jer je problem sa kišom i vodom realan, a početak utakmice od 18 časova se bliži.

"Pošto curi sa krova, gledaoci iz prvih redova moraju da se povuku dublje u tribinu", pišu prisutni na Vestfalenu.

Nemački meteorolozi upozorili su na vreme da će biti nevreme i zato je u centru Dortmunda u utorak zatvorena fan-zona. Na zapadu i u centralnoj Nemačkoj očekuje se jako nevreme, koje se i događa, pa su istu odluku o fan-zonama doneli i u Kelnu, Dizeldorfu i Gelzenkirhenu. Na sajtu gradske uprave Dortmunda pozvali su sve navijače koji nemaju kartu da ostanu kod kuća.

Dok se bližilo 18 časova, bilo je i onih koji su se pitali da li će utakmica biti odložena ili eventualno pomerena ako nevreme postane još gore. Pogledajte prizore sa stadiona:

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:29

Četiri sata pred otvranje EURO navijači ispred Alijanc Arene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track