ŠANSE POSTOJE, I TO VELIKE! Evo kolika je verovatnoća da će Srbija proći grupnu fazu Evropskog prvenstva posle poraza od Engleske!
Foto: Nemanja Nikolić

euro

ŠANSE POSTOJE, I TO VELIKE! Evo kolika je verovatnoća da će Srbija proći grupnu fazu Evropskog prvenstva posle poraza od Engleske!

Fudbal -

Posle rezultatskog neuspeha u prvom kolu, fudbaleri Srbije će sutra od 15 sati imati priliku da poprave sliku i osvoje prve bodove na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija izgubili su od Engleske minimalnim rezultatom u prvom kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Prikazali su Orlovi sasvim solidnu igru u drugom poluvremenu, pa ako tako budu odigrali protiv Slovenije i Danske velike su šanse da se ispuni primarni cilj, a to je prolaz u drugu fazu takmičenja.

EURO 2024, Srbija, Engleska
foto: Nemanja Nikolić

Srbija protiv Slovenije igra u četvrtak od 15 sati, naša reprezentacija se trenutno nalazi na četvrtom, poslednjem mestu u grupi C, a kladionice su objavile kvote za prolaz grupe.

Naime, kvota da će Srbija proći grupnu fazu iznosti 1,57, a prevedeno u procente šanse da Orlovi odu u narednu fazu iznose 64%.

Kurir sport

Bonus video:

00:20

Piksi se pojavio četiri minuta posle početka treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track