JUNAK REPREZENTACIJE TURSKE U VEZI SA PRELEPOM SRPKINJOM! Zanosna Anđela je zbog Turčina preživela pravu DRAMU
Foto: Printscreen

LJUBAVNA PRIČA

JUNAK REPREZENTACIJE TURSKE U VEZI SA PRELEPOM SRPKINJOM! Zanosna Anđela je zbog Turčina preživela pravu DRAMU

Fudbal -

Fudbaleri Turske u spektakularnom meču prvog kola Evropskog prvenstva savladali su reprezentaciju Gruzije rezultatom 3:1, a utakmicu je obeležio 25-godišnji Turčin Melt Muldur koji je postigao najlepši gol u dosadašnjem toku Eura.

Nakon spektakularnog gola, junak Turske našao se u centru medijske pažnje, pa su isplivale i mnoge zaniljive priče iz privatnog života ovog sjajnog fudbalera.

Zanimljivo, Muldur je već duže vreme u ljubavnoj vezi sa Anđelom Koprenom, plavokosom Srpkinjom iz Bosne i Hercegovine.

Anđela na svom Instagram nalogu često deli njihove zajedničke fotografije sa raznih putovanja, ali i iz Istanbula u kom srećni par živi.

U martu ove godine ovaj Anđela je doživela veliku neprijatnost dok je bodrila svog dragog, o čemu su izveštavali svi svetski mediji. Naime, ona je napadnuta od strane navijača suparničkog tima korner zastavicom, na meču između Trabzona i Fenerbahčea, tima za koji igra Muldur, što je preraslo u masovnu tuču, a snimak je postao viralan.

Mert Muldur je brže bolje potrčao u tom pravcu kako bi zaštitio devojku od pomahnitalih huligana. Koliko je sve bilo zastrašujuće, Anđela je kasnije opisala u Instagram objavi rečima:

"Srce mi je stalo na tren", a zatim se zahvalila što su svi na bezbednom i što se situacija rešila.

Kurir sport/J.M./Mondo

07:28

PIKSIJEVE REČI SU SVETINJA, TADIĆ I OSTALI DA ĆUTE I DA GINU ZA DRES Uživo iz Nemačke: Imaju sve što treba da zgrome Sloveniju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track