HRVATSKI NAVIJAČI ŽESTOKO UDARILI NA MODRIĆA! Komšije besne posle DRAME I KIKSA! Surove ocene za Vatrene, Luku NISU ŠTEDELI
Foto: Carmen Jaspersen Reuters

RAZOČARANI

HRVATSKI NAVIJAČI ŽESTOKO UDARILI NA MODRIĆA! Komšije besne posle DRAME I KIKSA! Surove ocene za Vatrene, Luku NISU ŠTEDELI

Fudbal -

Propustili su fudbaleri Hrvatske veliku priliku da dođu do tri boda na utakmici protiv Albanije.

Iako su gubili rezultatom 1:0 nakon prvih 45 minuta, Vatreni su imali gol prednosti sve do 95. minuta.

Javnost i navijači u Hrvatskoj su razočarani izdanjem svojih fudbalera, a posebno prvim poluvremenom utakmice u Hamburgu.

Hrvatska se sada nalazi pred ispadanjem sa Evropskog prvenstva, pošto će u trećem kolu grupe B igrati protiv Italije, a u taj meč ulazi sa samo jednim bodom.

- Hrvatska je odigrala katastrofalno prvo poluvreme protiv Albanije, koja je povela u 11. minutu golom Ćazima Lačija. Dalićevi izabranici okrenuli su u drugom poluvremenu. Andrej Kramarić je izjednačio u 74. minutu, a Klaus Đasula je dva minuta kasnije postigao autogol. Hrvatska je bila blizu pobede, međutim Albanci su došli do boda pogotkom Đasule u 95. minutu - navodi hrvatski portal "Index"

Hrvatska, EURO 2024
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

"Index" je dozvolio svojim čitaocima da ocene igru hrvatskih reprezentativaca, a oni su surovo odgovorili.

Posebno je upečatljiva loša ocena Luke Modrića, najboljeg fudbalera Hrvatske i jednog od najboljih fudbalera sa prostora Jugoslavije svih vremena.

Posle više od 10.000 glasova Modrić je imao ocenu 2,1 od pet i samo dva fudbalera Hrvatske su lošije ocenjena (Bruno Petković 1,9) i Marcelo Brozović 1,4).

Takav podatak možda i najbolje govori o igri Hrvatske protiv Albanije.

Ocenjen je i Zlatko Dalić i to prilično loše. Selektor komšija je imao ocenu 1,4.

Kurir sport / Index

Bonus video:

00:35

Preko 70 marica POD ROTACIJOM projurilo u pravcu fan zone Albanije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track