SKANDALOZAN ISPAD ALBANSKOG FUDBALERA! Posle meča sa Hrvatskom uzeo megafon u ruke i SRAMNO VREĐAO Srbe i Makedonce! (VIDEO)
Foto: Sergei Mikhailichenko / Zuma Press / Profimedia

euro 2024

SKANDALOZAN ISPAD ALBANSKOG FUDBALERA! Posle meča sa Hrvatskom uzeo megafon u ruke i SRAMNO VREĐAO Srbe i Makedonce! (VIDEO)

Fudbal -

Skandalozna scena zabeležena je na terenu nakon utakmice drugog kola Grupe B između Albanije i Hrvatske (2:2).

Nakon provokativnih poruka sa tribina na račun Srbije i skandiranja "Ubij Srbina", od strane Albanskih i Hrvatskih navijača, usledio je novi skanda.

Reprezentativac Albanije Mirlind Daku posle meča prišao je tribini na kojoj su bili smešteni albanski navijači i rasplamsao strasti i poveo pogrdno skandiranje

Uzeo je megafon u ruke, opsovao Srbiju i Makedoniju i poveo pogrdno skandiranje, prenosi makedonski portal "Sport1.mk"

Skandalozni transparenti, zastave i pogrdno skandiranje na račun Srbije obeležilo je utakmicu između Albanije i Hrvatske.

Vijorile su se zastave terorističke organizacije UČK, huligani su pozirali u majicama koje veličaju porodicu Jašari, a povici "Ubij Srbina" odzvanjali su stadionom u Hmaburgu.

Podstimo, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović oštro je osudio ponašanje izgrednika i poručio da će od UEFA tražiti najstrožu kaznu za ovakvo ponašanje.

"Po cenu da ne nastavimo učešće na EURO... Ukolko UEFA ne bude drastično kaznila izgrednike mi ne želimo da učestvujemo u ovome", poručio je Šurbatović za RTS.

Kurir sport/J.M.

00:16

Novi skandal na EURO 2024 zastava tzv Kosova ispred stadiona na kom igra Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track