ŠTA ĆE ANA IVANOVIĆ DA MU KAŽE?! Bastijan Švajnštajger sve ŠOKIRAO u programu uživo: Video Ronaldovu Georginu, pa uradio OVO!
Foto: Nenad Kostić

zanimljivo

ŠTA ĆE ANA IVANOVIĆ DA MU KAŽE?! Bastijan Švajnštajger sve ŠOKIRAO u programu uživo: Video Ronaldovu Georginu, pa uradio OVO!

Fudbal -

Bastijan Švajnštajger bi mogao na "ribanje" kod supruge Ane Ivanović zbog komentara u uživo prenosu tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Nekadašnji reprezentativac "pancera" je stručni konsultant u domovini, a u emisiji posvećenoj Euru odlutao mu je pogled ka Georgini Rodrigez, devojci Kristijana Ronalda.

U utorak uveče je 39-godišnji srpski zet u prenosu "ARD-a" tokom meča je prokomentarisao snimke sa rođendana najstarijeg sina Kristijana Ronalda. Slavljen je 14. rođendan, a devojka Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez je u vrlo provokativnom izdanju poklonila dres Nemačke Kristijanu junioru.

"Nešto se tu dešava... Šta ti gledaš?", rekao je novinarki Ester Sedklaček. Kada je shvatila da Bastijan ne govori o dresu Nemačke nego o izdanju Georgine rekla je: "Oh Basti... U dresu, dres Nemačke!"

Bastijan Švajnštajger ima 39 godina i od septembra 2014. godineje u vezi sa Anom Ivanović. Nekadašnja najbolja teniserka sveta se udala za njega 2016. u Veneciji, a u braku imaju dva sina rođena 2018. i 2019. godine. U februaru 2023. su objavili da čekaju još jedno dete. Nekadašnji nemački fudbaler obožava Beograd i redovno je sa Anom u Srbiji, a videli smo ga dosta puta i na košarkaškim utakmicama Partizana. Ipak, ovakvi komentari bi mogli da mu naprave problem kući! Pogledajte kako je Georgina Rodrigez izgledala:

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:39

Navijači Srbije i Slovenije u Minhenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track