JA SAM TOG SERGEJA IZVREĐAO KAO NIKO! Rade Bogdanović BLJUJE VATRU: Trči kao BABA kad smo primili gol...
Foto: Screenshot

besan

JA SAM TOG SERGEJA IZVREĐAO KAO NIKO! Rade Bogdanović BLJUJE VATRU: Trči kao BABA kad smo primili gol...

Fudbal -

Reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Slovenijom u 2.kolu grupe C na Evropskom prvenstvu čime smo sačuvali šanse za prolaz u narednu fazu.

Nakon meče verovatno niko od navijača ne može da bude zadovoljan igrom, pa tako ni stručni analitičar Rade Bogdanović koji je osuo drvlje i kamenje po igri naše selekcije.

- Ja sam davno rekao da je nama igra provaljena, da mi samo udaramo lopte na Mitrovića i Vlahovića samo centriramo, a malo je rezultata. Ovo je jedna ultra ofanzivna postava, a stvorili smo samo jednu šansu za celu utakmicu. Ne igramo brzo, imamo mnogo dodira, lopta ne zuji i to je veliki problem - rekao je Bogdanović koji je bio izuzetno kritičan prema jednom igraču:

Srbija Engleska, Serbia England, FSS, Fudbalska reprezentacija Srbije, EURO 2024, Sergej Milinković-Savić
foto: Nemanja Nikolić

- Gledajući ovih 45 minuta, jako je to loše sa strane Srbije, da se ne zavaravamo, ovaj poslednji gol, hvala Bogu pao je na kraju iz prekida. Sve opasno što je došlo iz prekida, samo po sebi je opasno kada lopta dolazi u peterac, ali smo na momente loše izgledali, imali smo sreće da postignemo gol. Kao što je Aca rekao, ako budemo ovako igrali sa Dancima, crno nam se piše. Ako budemo igrali...

Ovo je jedna ekipa, mi smo to najavljivali, jako ofanzivna, iz jedne akcije tečne su napravili jednu šansu. Nema nikakve ofanzive tu. Druga stvar, kod izmena, ja sam tog Milinković-Savića izvređao da niko nije čuo od TV gledalaca kod prvog gola. Čuj čovek tek ušao, a trči kao baba za desnim bekom kad smo primili gol. Ne možemo da pričamo o izmenama vanserijskim. Slovenci su se vratili, ovaj trener nije imao sreće, ali je to bio doktorski rad, kako želi da mu ekipa igra, kad zna da odabere, kad zna način na koji želi da igra. Nije imao sreće, na našu sreću

Srbija poslednju utakmicu u grupi igra protiv Danske 25.juna od 21.00

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:09

Navijač uleteo na teren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track