OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! POGLEDAJTE KAKO SU NAŠI NAVIJAČI PROSLAVILI JOVIĆEV GOL: Delirijum na tribini, Srbi se odmah poskidali!
Foto: Printscreen

ludnica

OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! POGLEDAJTE KAKO SU NAŠI NAVIJAČI PROSLAVILI JOVIĆEV GOL: Delirijum na tribini, Srbi se odmah poskidali!

Fudbal -

Gubila je Srbija sve do petog minuta sudijske nadoknade, a onda je na scenu stupio maestralni Luka Jović koji je sjajnim pogotkom doneo bod našoj reprezentaciji u utakmici drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Najavljivala se pobeda, isto su očekivali i navijači, međutim, nije išlo baš sve po planu...

Kako je vreme odmicalo, četa Dragana Stojkovića Piksija jurila je izjednačenje, pa je nakon svega viđenog na Alijanc Areni konačan rezultat i sasvim solidan.

Onda kada su svi pomislili da će Srbija na svom kontu i posle druge utakmice na EURU imati nula bodova, u prvi plan je izbio napadač Milana, koji je posle kornera sa desne strane sjajno skočio i preciznim udarcem glavom matirao Jana Oblaka.

A na tribinama ludnica, usledio je delirijum među našim, mnogobrojnim navijačima, a jedan snimak sa stadiona u Minhenu najbolje pokazuje kako su navijači preživeli neviđenu dramu u finišu utakmice.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Kurir sport

Bonus video:

00:29

Četiri sata pred otvranje EURO navijači ispred Alijanc Arene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track