ZBOG LUKE JOVIĆA GORI INSTAGRAM! Kada vidite ko mu je sve čestitao na golu, ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! Najveća imena mu SKINULA KAPU
Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

bravo

ZBOG LUKE JOVIĆA GORI INSTAGRAM! Kada vidite ko mu je sve čestitao na golu, ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! Najveća imena mu SKINULA KAPU

Fudbal -

Luka Jović, golom u 95. minutu u meču Srbije i Slovenije (1:1) vratio je Orlove u život i ostavio nadu da reprezentacija može u nokaut fazu Evropskog prvenstva.

Luka Jović
foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Nije bilo nimalo lako Luki Joviću da postigne gol koji je obradovao srpsku naciju. Bio je vučen sve vreme od strane Žana Karničnika, jedinog strelca za Sloveniju. Pokušavao je Slovenac da pokida dres Joviću, ali nije uspeo. Otresao ga je Srbin i uspeo glavom da sprovede loptu u mrežu.

A, kada se to desilo, usledila je erupcija oduševljenja. Delirijum na tribinama stadiona Alijanc arena, ali i širom zemlje. A, onda, kada se sve stišalo, usledile su čestitke na društvenim mrežama. Usijao se profil Luke Jovića.

- Nema predaje - napisao je ponosno Luka Jović.

Među prvima su srpskom centarforu i članu Milana čestitali nekadašnji klasići iz Crvene zvezde Dejan Joveljić i Aleksa Terzić, kao i najbolji prijatelj iz vremena provedenog na Marakani Petar Orlandić. Poruku je pustio i Artur Kabral, nekadašnji saigrač iz Fjorentine, danas član Benfike.

Luka Jović
foto: Printskrin/Instagram

Da je Luka Jović bio cenjen i poštovan u svlačionici Real Madrida pokazao je golman "kraljevskog kluba" Belgijanac Tibo Kurtoa, koji je napisao:

- Strong, brate!

Brazilac Marselo poslao je tri emotikana stisnute mišice, a onda su usledile i čestitke iz Lukinog kluba Milana. Zemljak Jan Karlo Simić koji odmor provodi u rodnom kraju svojih roditelja u Višegradu, u Republici Srpskoj, napisao je:

- Najjači si!

Luka Jović
foto: Printskrin/Instagram

Od saigrača sa San Sira čestitke Luki Joviću uputili su Fikajo Tomori, golman reprezentacije Francuske Majk Manjan, Holanđanin Tijani Rijnders, te Noa Okafor, napadač Švajcarske koji je bio iskren:

- Brate moj!

Luku Jovića podržao je i nekadašnji bugarski fudbaler Dimitar Berbatov, koji je bio kratak:

- Bravo, brate!

Sigurno je da i ovi komentari mnogo govore o tome kakav je Luka Jović kao fudbaler, ali još više o tome kakav je čovek. Cenjen i poštovan u svakoj sredini gde je bio i od saigrača sa kojima tokom sezone deli dobro i zlo.

Kurir sport

00:22

Navijaci Srbije i Slovenije zajedno ulaze na stadion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track