JEDAN OD NAJVEĆIH ITALIJANA IKADA PREŽIVEO HOROR ZA VREME UTAKMICE! Suprostavio se napadačima, DOBIO BATINE i završio u bolnici
Foto: Lisa Guglielmi/IPA Sport / Zuma Press / Profimedia

UŽAS!

JEDAN OD NAJVEĆIH ITALIJANA IKADA PREŽIVEO HOROR ZA VREME UTAKMICE! Suprostavio se napadačima, DOBIO BATINE i završio u bolnici

Fudbal -

Strašne vesti dolaze iz Italije gde je jedan od najboljih fudbalera ikada iz te zemlje opljačkan i pretučen.

Legendarni Roberto Bađo je opljačkan i zatočen nakon što su mu provalnici upali u stan dok je gledao meč Italije i Španije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Policija je objavila da je u Bađovu vilu upalo pet maskiranih i naoružanih provalnika, a nekadašnja "desetka" Italije to nije gledala srkštenih ruku.

Napao ih je Bađo i suprotstavio im se, a u tom sukobu je povređen. Provalnici su ga savladali, a zatim zaključali u ormar sa članovima porodice. Zatim su redom pokrali satove, nakit i ostale dragocenosti.

Policija je uspela da reaguje tek kada se Bađo nekako oslobodio, izašao iz ormana i pozvao ih. Primljen je hitno u bolnicu na lečenje i ušivanje, a sada policija istražuje ovaj slučaj.

Roberto Bađo je u karijeri nastupao za Vićencu, Fiorentinu, Juventus, Milan, Bolonju, Inter i Brešu, a za Italiju je igrao od 1988. do 2004. godine. Kao igrač Juventusa 1993. godine uzeo je Zlatnu loptu, a fudbal mu je mnogo toga i oduzeo. Danas sa 40 godina izbegava da igra fudbal sa prijateljima i retko se odaziva na humanitarne mečeve.

- Nije igrao otkad je u penziji. Čak i kada se igra s nama u dvorištu, odustane nakon drugog driblinga, jer ima jake bolove i boji se da se opet ne povredi. Ne znam šta bih dala da ga vidim na terenu još 90 minuta. Nedostaje mi uzbuđenje kada ga vidim kako trči prema golu, dribla, usporava i onda... gol! To veselje, vrištali smo kao ludi - ispričala je njegova kćerka Valentina u jednom ranijem intervjuu.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:31

Navijači Srbije pevaju devojci u Minhenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track