SREMČEVIĆ NE RAZMIŠLJA O ODLASKU IZ ZVEZDE: Paklene vrućine na Zlatiboru nisu problem, jer je cilj igranje u Ligi šampiona
Foto: www.crvenazvezdafk.com

jasno i glasno

SREMČEVIĆ NE RAZMIŠLJA O ODLASKU IZ ZVEZDE: Paklene vrućine na Zlatiboru nisu problem, jer je cilj igranje u Ligi šampiona

Fudbal -

Uroš Sremčević stigao je u Crvenu zvezdu zimus iz lučanske Mladosti, u transferu koji je bio vredan 2.000.000 evra.

Uroš Sremčević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Doveden je Uroš Sremčević (20) na Marakanu sa epitetom najboljeg mladog napadača Superlige, sa jasnim ciljom, da nastavi tamo, gde je njegov vršnjak Jovan Mijatović stao, posle odlaska u Njujork siti.

Pred početak sezone, po raznim kuloarskim pričama Uroš Sremčević trebalo je da se preseli na jednogodišnju pozajmicu u OFK Beograd. Zasad, od te priče nema ništa, a mladi napadač ne razmišlja o Karaburmi.

- Mnogo sam napredovao za ovih nekoliko meseci u Zvezdi. Mislim da sam iz dana u dan sve bolji igrač i na tome sam veoma zahvalan sjajnom stručnom štabu koji imamo, kao i saigračima. Tako da, mogu slobodno da kažem da mi je želja za narednu sezonu da ostanem u Zvezdi, da se nametnem treneru i da uđemo u Ligu šampiona - počeo je Sremčević.

Uroš Sremčević, Nebojša Milošević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Osvrnuo se i na tri treninga koja prvotimci Crvene zvezde odrađuju tokom priprema na Zlatiboru.

- Uvodni treninzi su uvek najteži, ali polako ulazimo u formu. Trčanje mi možda najteže pada, ali izdržavam. Naravno, kada su treninzi sa loptom, onda je to sjajno i u tome zaista uživamo. Tu su i utakmice, na Zlatiboru ćemo odigrati jednu, a posle nas čekaju izazovi i u Rusiji. Mislim da će taj deo priprema biti zanimljiviji, pre svega zbog mečeva.

Uroš Sremčević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Urošu Sremčeviću su ovo prve pripreme sa Zvezdom.

- Uspevam sve da pohvatam, tu sam već nekoliko meseci u klubu, iako su mi ovo prve pripreme. Za sada nemam tu čast da mogu da savetujem mlađe, ali svi se držimo zajedno i to je najbitnije. Ne pada mi ništa teško, drago mi je što sam deo Zvezde i navikao sam na težak i naporan rad - jasan je mladi napadač.

Kurir sport

00:11

Delije koreografija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track