"OVDE DOLAZE NORMALNI, OBIČNI LJUDI" Piksi dobio pitanje o Delijama i Grobarima, evo kako je selektor odgovorio (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

Velika podrška

"OVDE DOLAZE NORMALNI, OBIČNI LJUDI" Piksi dobio pitanje o Delijama i Grobarima, evo kako je selektor odgovorio (VIDEO)

Fudbal -

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, pričao je o podršci koju njegov tim ima u Nemačkoj.

Orlovi se bore za plasman u nokaut fazu Evropskog prvenstva, a odlučujuću utakmicu igraće protiv Danske u utorak.

Na mečevima protiv Engleske u Gelzenkirhenu i Slovenije u Minhenu, Srbija je imala veliku podršku sa tribina, a na konferenciji za medije održanoj u petak, Stojković je dobio pitanje da li mu je krivo što reprezentacija nema organizovanu podršku navijača Crvene zvezde i Partizana.

- Nećemo ići toliko daleko, ova vrsta navijanja je totalno drugačija od klupskog, oni imaju svoj repretoar, ovde dolaze normalni ljudi, obični ljudi. Oni koji vole Srbiju, vole svoju zemlju iz krajeva Nemačke, iz Srbije, verovatno iz cele Evrope. To su dve različite vrste navijanja, a meni je drago da vidim taj ambijent i pogledajte kakav je i zbog takvih ljudi se vredi žrvovati i ne sme da bude teško i ta radost zbog gola - rekao je Stojković i nastavio:

Bonus video:

02:39

Piksi o podršci navijača u Nemačkoj

- To uliva samopouzdanje da smo na dobrom putu da vratimo tu ljubav prema reprezentaciji, da je volimo i kada ne ide, ne treba da nas volite kad pobeđujemo, mora da nas podržavate i kad nam je teško, tada se vidi taj patriotizam, tada se vidi ta nota koliko volite ili koliko ne volite, želim da se zahvalim, juče sam se zahvalio, čak i onima koji nisu bili, što se tiče rezultat, odužićemo se protiv Danske, svi su zadovoljni pristupom i to tako mora da bude.

Bonus video:

00:28

Piksi izašao ispred hotela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track