STAMENIĆ JE IGRAČ KOJI JE POTREBAN OLIMPIJAKOSU: Darko Kovačević ODUŠEVLJEN novim pojačanjem - "Poseduje mnogo ljudskih kvaliteta"
Foto: Starsport©

STAMENIĆ JE IGRAČ KOJI JE POTREBAN OLIMPIJAKOSU: Darko Kovačević ODUŠEVLJEN novim pojačanjem - "Poseduje mnogo ljudskih kvaliteta"

Fudbal -

Notingem Forest je izdvojio 5.500.000 evra kako bi pazario na stadionu “Rajko Mitić“.

Engleski premijerligaš je angažovao dosadašnjeg vezistu Crvene zvezdeMarka Stamenića, a potom talentovanog reprezentativca Novog Zelanda prosledio na pozajmicu u Olimpijakos.

U narednoj sezoni Stamenić će braniti boje osvajača Lige konferencija, a o njegovom dolasku za Meridian sport govorio je tvorac uspeha grčkog velikana, sportski direktor – Darko Kovačević.

Legendarni napadač i funkcioner biranim rečima pričao je o novajliji ekipe sa “Karaiskakija“.

“Marko je izvanredan igrač. Reč je o momku čije partije pratim već dugo. Ostavio je odličan utisak na mene. Smatram da je neophodno pored igračkih kvaliteta spomenuti i ljudske, a on ih poseduje mnogo. Stamenić je igrač koji je potreban Olimpijakosu”, kazao je prvi operativac crveno-belih iz Pireja i nastavio u istom dahu:

“Očekivanja su velika i zaista ne sumnjam da će se brzo uklopiti u sistem. O veličini Olimpijakosa ne treba trošiti reči, a klubu takvog renomea su uvek potrebni sjajni igrači. Nadam se da ćemo biti još bolji i da će nas istorijski uspeh iz minule sezone dodatno motivisati pred nove izazove”, poručio je Darko Kovačević u razgovoru za Meridian sport.

Kurir sport / Meridian sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track