HIT! PRE 11 GODINA IGRAO ZA SRBIJU, SADA JE GLEDAO SA TRIBINA! Pogodile ga emocije, pa se OTVORIO posle utakmice
Foto: Instagram/subotic4

SJAJNO

HIT! PRE 11 GODINA IGRAO ZA SRBIJU, SADA JE GLEDAO SA TRIBINA! Pogodile ga emocije, pa se OTVORIO posle utakmice

Fudbal -

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Neven Subotić, oglasio se nakon utakmice protiv Slovenije.

Bivši štoper koji je gotovo celu karijeru proveo igrajući u Nemačkoj zajedno je sa navijačima navijao za Orlove na utakmici protiv Slovenije na Alijanc areni.

Utakmica drugog kola Evropskog prvenstva je završena rezultatom 1:1 , a Subotić je podelio utiske putem društvene mreže Instagram.

- Posle dugo vremena samo sam ponovo bio na stadionu kao navijač na utakmici Srbije i Slovenije u Minhenu. Bilo je to i veoma lepo iskustvo jer sam u redovima sreo ljude sa kojima sam poslednji put igrao fudbal u parku u Americi pre 20 godina, ili poznanika iz Bosne kojeg nisam video toliko dugo. Stadion je bio moje selo. A onda smo izjednačili u 95. minutu, pa je bilo šta da se slavi na kraju - poručio je Subotić.

Zanimljivo je da je čuveni fudbaler do 2013. godine igrao za reprezentaciju Srbije. U dresu nacionalnog tima Neven je debitovao 2009. godine, odigrao je ukupno 36 utakmica i na njima postigao dva gola.

Karijeru je počeo u Majncu, a od 2008. do 2018. godine je igrao za Borusiju Dortmund. Nakon odlaska je igrao još za Sent Etjen, Union Berlin, Denizlispor i Rejndorf Altah.

Bonus video:

00:28

Dobra atmosfera na treningu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track