KURIR SAZNAJE: UEFA SPREMA NOVU BRUTALNU KAZNU ZA ALBANCE I HRVATE! Čekaju ih PRAZNE tribine posle EURO zbog vređanja Srba!
Foto: Sebastian Räppold/Matthias Koch / imago sportfotodienst / Profimedia, Eibner-Pressefoto/Marcel von Fehrn / imago sportfotodienst / Profimedia

Nije kraj

KURIR SAZNAJE: UEFA SPREMA NOVU BRUTALNU KAZNU ZA ALBANCE I HRVATE! Čekaju ih PRAZNE tribine posle EURO zbog vređanja Srba!

Fudbal -
EURO 2024, Specijalni dopisnici, Miloš Bjelinić, Nemanja Nikolić
foto: Kurir

Kazna koju su dobili fudbalski savezi Albanije i Hrvatske samo je početak. Naime, iz izvora upućenih u ceo slučaj saznali smo da će UEFA imati i dodatnu žestoku kaznu koja će se odnositi na navijače.

Hrvate i Albance čeka pražnjenje tribina i(li) zabrana odlaska na gostovanja... Moguće čak i obe kazne!

Hrvatska, Albanija, EURO 2024
foto: Eibner-Pressefoto/Marcel von Fehrn / imago sportfotodienst / Profimedia

Već smo pisali da su nadležni organi UEFA ostali šokirani zbog scena u Hamburgu. Oni nisu imali mogućnost da kazne pomenute saveza sa izostankom navijača tokom EURO, ali tu kaznu spremaju čim se završi šampionat. Zbog toga je i pažljivo navedeno s ovim novčanim kaznama nije zatvoren slučaj.

FSS ne planira da se oglašava na ovu temu dok UEFA ne završi kompletna istraga i saopšti celokupna odluka.

Kako smo saznali, pod velikom lupom biće ponašanje navijača ove dve reprezentacije na mečevima poslednjeg kola. Delegati su već dobili instrukcije da strogo vode računa i da svako potencijalno ponavljanje nedopustivih skandiranja momentalno sankcionišu prekidom meča (prvo trenutnim, a u slučaju ponavljanja i trajnim).

Kurir sport

Bonus video:

00:29

Četiri sata pred otvranje EURO navijači ispred Alijanc Arene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track