"GOTOV SAM! MRTAV SAM! VIŠE NE POSTOJIM!" Šokantan intervju svetskog šampiona TERA SUZE NA OČI: Ne znam ko sam, sve mi je oduzeto!
Foto: EPA/PETER POWELL

SRCEPARAJUĆE

"GOTOV SAM! MRTAV SAM! VIŠE NE POSTOJIM!" Šokantan intervju svetskog šampiona TERA SUZE NA OČI: Ne znam ko sam, sve mi je oduzeto!

Fudbal -

Reči Pola Pogbe, svetskog prvaka iz 2018. godine u intervjuu koji je nedavno imao, zabrinule su milione ljudi.

Podsetimo, Francuz je testiran 20. avgusta 2023. godine nakon utakmice Juventusa protiv Udinezea na kojoj nije ni igrao.

Uzorak urina imao je nedozvoljene količine hormona testosterona, što je potvrdio i rezultat B uzorka.

Vezista je krajem februara ove godine na četiri godine izbačen iz fudbala, a na društvenim mrežama je viralan snimak na kojem se vidi i čuje kako Pogba izgovara zabrinjavajuće reči tokom jednog intervjua.

- Gotov sam. Mrtav sam. Pol Pogba ne postoji više. Više ne znam ko sam. Fudbal je bio moj život i moja strast. Sada osećam kao da sam se izgubio. Oduzeto mi je sve što sam izgradio u profesionalnoj karijeri - poručio je Francuz.

Smatra nekadašnji vezista Juventusa i Mančester Junajteda da je odluka o kazni nepravedna.

- Obavešten sam o odluci danas od Tribunala za antidoping, uveren sam da je presuda nepravedna. Tužan sam, šokiran i slomljeno mi je srce jer sve što sam gradio tokom profesionalne karijere mi je oduzeto. Kada budem slobodan zakonski da pričam, prava priča biće objavljena, ali nikada nisam uzimao suplemente s namerom da bih kršio antidoping pravila. Kao profesionalni sportista nikada nisam učinio ništa da poboljšam svoje izdanje koristeći supstance, nikada nisam iskazao nepoštovanje ili kritikovao sportiste i navijače timova za koje sam igrao ili one koji su bili protiv. Kao rezultat današnje odluke, žaliću se Sudu za sportsku arbitražu - poručio je Pogba neposredno nakon što je objavljena odluka o njegovoj suspenziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track