BOLESNO! UEFA, JEL OVO ZA KAZNU!? SRAMNI Hrvati PONOVO UDARILI na Srbe! Koreografijom podsećaju NA STRADANJE našeg naroda!
Foto: printscreen twitter

EURO 2024

BOLESNO! UEFA, JEL OVO ZA KAZNU!? SRAMNI Hrvati PONOVO UDARILI na Srbe! Koreografijom podsećaju NA STRADANJE našeg naroda!

Fudbal -

Fudbaleri Hrvatske i Italije igraju meč trećeg kola B grupe Evropskog prvenstva, a opet nije moglo da prođe bez incidenata prema Srbima.

SRAMNI hrvatski navijači su ponosno podigli koreografiju koja veliča stradanje Srba.

Pred meč u Lajpcigu, na tribinama stadiona se pojavila bolesna zastava, na kojoj su bile ispisane reči zapovednika 4. gardijske brigade Andrije Matijaša Pauka. "Kad krenemo, goreće nebo i zemlja". Upravo je ta zastava i osvanula sada u Lajpcigu.

EURO 2024
foto: printscreen twitter

Ovaj poklič je korišćen u Kninu pred akciju Oluja koja je sa svojih ognjišta oterala preko 250.000 ljudi srpske nacionalnosti.

Hoće li čelnici Evropske kuće fudbala ponovo ostati nemi?

Hoće li se Fudbalski savez Hrvatske ponovo ograđivati i govoriti kako to zapravo i nisu njihovi navijači, nego neke osobe koje su se tu našle.

Nisu dobili adekvatnu kaznu kada su zajedno sa Albancima skandirali "Ubij Srbina", pa su se osilili i ponovo udarili na Srbiju i Srbe.

Pitanje za UEFU je DOKLE će se tolerisati poruke mržnje i rasizma, dok se pojedinci konstantno kažnjavaju zbog odbrane svojih nacionalnih interesa i integriteta i suvereniteta države.

Dvostruki aršini su postali realnost, a bezobrazluku pojedinaca nije mesto u sportu.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:09

Srpski navijači napravili show u centru Minhena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track