"SRCE, GLAVA I ONA STVAR" Đoković poslao BRUTALNU PORUKU Orlovima pred meč sa Danskom - naježiće vas ono što je rekao!
Foto: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

moćno

"SRCE, GLAVA I ONA STVAR" Đoković poslao BRUTALNU PORUKU Orlovima pred meč sa Danskom - naježiće vas ono što je rekao!

Fudbal -

Današnji meč između Srbije i Danske u sklopu trećeg kola grupne faze Evropskog prvenstva gledaće i najbolji teniser ikada, Novak Đoković.

Orlovi su tako dobili dodatnu, ogromnu podršku pred odlučujući meč u Nemačkoj, a neposredno pred utakmicu, našim fudbalerima se obratio srpski teniser:

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde i što mogu da budem jedan navijač više i da uživam u atmosferi. Stvari su iste, pogotovo kada se igra za Srbiju. Tu nema prevelikog razmišljanja, najvažnije su pripreme, što je 50% odrađenog posla. Prosto, u ovakivm utakmicama svaki minut je važan, tu je srce, ponos, želja da se predstavi svoja zemlja na najbolji način. Rezultat ne može da se previdi, kada sportsti daju svoj maksimum, navijači to osete - rekao je Đoković za RTS.

Moćnu poruku je Đoković poslao našim fudbalerima:

- Srce, glava i ona stvar. Momci igraju zajedno već neko vreme, nisam stručan da kažem bilo šta, ali verujem da je pogled na tribine dovoljan motiv da daju sve od sebe i da izgaraju svih 90 minuta. Želim im sve najbolje, cela Srbija je uz njih i nadamo se prolazu dalje.

Đoković još uvek ne zna hoće li igrati na Vimbldonu!

- Ide kako treba, još nisam odlučio da li igram Vimbldan. To ću za nekoliko dana. Nadam se da ću igrati Vimbldon, oporavak ide iznenađujuće dobro. Pa posle Olimpijske igre - rekao je srpski as.

Kurir sport

Bonus video:

00:24

Novak Đoković peva i ljubi Jelenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track