"NADA POSLEDNJA UMIRE, MOŽDA NE IGRAMO KAKO TREBA, ALI..." Legendarni Rambo bodri Orlove u Minhenu, ima brutalnu poruku za igrače!
Foto: FSS

podrška

"NADA POSLEDNJA UMIRE, MOŽDA NE IGRAMO KAKO TREBA, ALI..." Legendarni Rambo bodri Orlove u Minhenu, ima brutalnu poruku za igrače!

Fudbal -

Pred reprezentacijom Srbije je najvažnija utakmica na Evropskom prvenstvu! Večeras, od 21 sat, izabranici Dragana Stojkovića Piksija protiv Danske igraju meč trećeg, poslednjeg kola grupne faze ovog takmičenja. Kako bi se ostvario prvobitni cilj, a to je plasman među najboljih 16 ekipa, našoj selekciji je potrebna pobeda.

Orlovi će u Minhenu imati ogromnu podršku naših navijača, a među njima će se naći i legendarni fudbaler Dejan Rambo Petković, koji veruje u naše momke i prolaz u narednu fazu takmičenja.

- Nada poslednja umire. U fudbalu se nikada ne zna. Možda ne igramo kako treba na Evropskom prvenstvu, Danska je dobra reprezentacija, ali da ne verujem u prolaz verovatno ne bih ni putovao za Nemačku - kazao je Petković u razgovoru za Meridian sport.

Dejan Rambo Petković
foto: Www.crvenazvezdafk.com

Ističe Rambo da je mnogo toga potrebno Srbiji kako bi bolje izgledala na terenu, ali u detaljnu analizu ne želi da ulazi.

- Uh… Mnogo toga. Nemamo vremena za taj intervju - rekao je Rambo pa dodao:

Ključno je da proradi srpski mentalitet, inat… Da damo sve od sebe, ali bukvalno – makar ih izneli sa terena. Mi imamo individualni kvalitet, dok kolektivni očigledno nemamo. Igra nam je nažalost mnoga loša. Ako proradi mentalitet, pojedinačni potezi mogu da reše utakmicu. Naravno, ako damo 110 posto na terenu.

Za njega je najvažnija pobeda, pa kojim god rezultatom bila...

- Neka bude Danska 0 – Srbija 0,5! Samo da pobedimo!

Kurir sport

Bonus video:

00:26

Piksi grli Samardžića na treningu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track