ORLOVI ĆE IMATI OGROMNU PODRŠKU VEČERAS! Novak Đoković dolazi na stadion - naši fudbaleri dobili vetar u leđa pred meč odluke!
Foto: EPA

euro

ORLOVI ĆE IMATI OGROMNU PODRŠKU VEČERAS! Novak Đoković dolazi na stadion - naši fudbaleri dobili vetar u leđa pred meč odluke!

Fudbal -

Još malo je ostalo do ključne utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Od 21 sat, četa Dragana Stojkovića Piksija igra protiv Danske utakmicu poslednjeg kola grupne faze.

Za plasman među najboljih 16 ekipa, našoj selekciji je potrebna pobeda, a o podršci koju imaju Orlovi ne treba trošiti reči.

Veliki broj srpskih navijača nalazi se u Minhenu, a večerašnju utakmicu će gledati i najbolji teniser ikada, Novak Đoković, koji će doći na stadion.

Novak Đoković, Vimbldon
foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Podsetimo, ovogodišnji Vimbldon na programu je od prvog do 14. jula, a veliko je pitanje da li ćemo na ovom turniru gledati Novaka Đokovića.

Najbolji srpski teniser oglasio se danas na društvenim mrežama, objavio je fotografiju sa treninga i govorio je o povratku na teren.

- To doba godine (emotikon trave). Lepo je vratiti se. Dajem sve od sebe da budem spreman za Vimbldon - napisao je Novak i dao nadu da će se naći u glavnom delu žreba.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

Novak izlazi iz Urgentnog centra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track