BOGDANOVIĆ OPLEO PO PIKSIJU KAO NIKAD PRE: Njegov najveći problem je što je samoljubiv i izuzetno sujetan!
Foto: Printskrin

EURO 2024

BOGDANOVIĆ OPLEO PO PIKSIJU KAO NIKAD PRE: Njegov najveći problem je što je samoljubiv i izuzetno sujetan!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u osminu finala Evropskog prvenstva, pošto je u Minhenu odigrala nerešeno protiv Danske 0:0, u poslednjem, trećem kolu Grupe C.

Srbija je sa dva osvojena boda završila na poslednjem, četvrtom mestu u grupi. Danska je osvojila tri boda i kao druga u grupi izborila je plasman u osminu finala.

"Učinili smo sve da ostavimo dobar utisak. Nismo se obrukali, niko nas nije pobedio sa 5:0, da nam se smeju i vređaju. Naprotiv, mislim da smo protiv Engleza odigrali baš dobro i zaslužili više od poraza", rekao je između ostalog selektor Stojković u izjavi za RTS.

A Piksijeva izjava naišla je na oštar komentar fudbalskog analitičara Radeta Bogdanovića.

"Selektor je to lepo ispričao, nahvalio se, kao što se nahvalio svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još uvek igra fudbal. Što je samoljubiv i izuzetno sujetan, i nije objektivan", nabrajao je Bogdanović, a onda ga je voditelj prekinuo i zatražio odgovor na pitanje koje mu je postavio.

"On priča kako nas niko nije udarao kao vreću. Pa selektore dali smo ti platu i doveli smo te, izdigao si se iznad tima, iznad FSS, ne sme niko ništa da te pita...", nastavio je Rade u svom stilu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track