TADIĆ NIJE MOGAO DA DOĐE SEBI POSLE UTAKMICE! Ćutao na ivici suza, pa izjavom zapalio celu Srbiju: "Zaslužio sam bolji tretman..."
Foto: Revierfoto / imago sportfotodienst / Profimedia

otvoreno

TADIĆ NIJE MOGAO DA DOĐE SEBI POSLE UTAKMICE! Ćutao na ivici suza, pa izjavom zapalio celu Srbiju: "Zaslužio sam bolji tretman..."

Fudbal -

Posle remija sa Danskom i eliminacije sa Evropskog prvenstva, utiske je izneo kapiten naše reprezentacije, Dušan Tadić:

Otkrio je iskusni fudbaler da nije zadovoljan tretmanom koji je imao na ovom prvenstvu, jer kako kaže, mogao je mnogo više da pruži svojoj ekipi...

- Kako je ovo teško. Samo sekund, izvinite. Pa dobro, eto, ajde. Mislim da sam zaslužio bolji tretman da bih mogao više da pružim ekipi zato što sam ja timski igrač i hoću da pomognem timu. Nisam ja bitan u ovoj priči, bitno je šta donosiš na terenu - rekao je Tadić i potom dodao:

- Mislim da sam igrao više da bih mogao da pružim više, odluka je takva, moram da je poštujem. Gledam, evo za Hrvatsku je Modrić tri godine stariji od mene, a skoro svaku utakmicu je na terenu. Igram koliko treba da igram, koliko mi kažu i ja ću da poštujem - kazao je Tadić.

Rekao je Tadić da bi voleo da bude trener po završetku karijere:

- Mislim da je to velika čast i zadovoljstvo, predstavljati svoju zemlju i kao igrač i kao selektor. Ako budem odlučuio da se bavim trenerskim poslom cilj mi je da budem trener mog voljenog Ajaksa i moje voljene zemlje. To su dva cilja kojima ću da težim.

Danas je Orlove u Minhenu bodrio i najbolji teniser ikada, Novak Đoković.

- Mnogo nam znači. Velika čast što je došao da gleda. Novak je velika ličnost, najbolji sportista ikada, tako da velika je čast i zadovoljstvo što je došao da nas gleda i stvarno smo mu zahvalni na tome. Eto, žao mi je što mu nismo doneli pobedu, ali dobro. Želim mu svu sreću na Vimbldonu, i nadam se da će on nas obradovati.

Ponovo je Tadić pričao o utakmici protiv Engleske i njegovom ulasku sa klupe...

- Tu utakmicu nisam počeo, bilo mi je krivo, ali nebitan sam ja. Na poluvremenu se kaže ulazite ti i Ilić, dajem pun gas i onda taman da uđem, kaže mi samo ulazi Ilić, a ti odmori. Ne znam, onda je normalno da ćeš biti povređen. Nisam želeo nikoga da uvredim, ja to mislim i mislim da to nije loše. Možda to nekome zvuči arogantno, ali sam samo hteo da preuzmem odgovornost na sebe i da nekome dam primer, nije bio cilj da ja nekome nešto govorim... Drugi su tu da pričaju, možda eto samo taj deo.

Kurir sport

Bonus video:

00:17

Piksi bacio akreditaciju po završetku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track