NISMO ZASLUŽILI DA IDEMO DALJE! Mitrović GRMEO posle ispadanja Srbije: Isto kao u Rusiji! Ne znam šta bih rekao!
Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

ljut

NISMO ZASLUŽILI DA IDEMO DALJE! Mitrović GRMEO posle ispadanja Srbije: Isto kao u Rusiji! Ne znam šta bih rekao!

Fudbal -

Iskusni napadač naše reprezentacije Aleksandar Mitrović razočaran je posle eliminacije našeg nacionalnog tima sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Srbija nije uspela da se plasira u osminu finala, pošto je u odlučujućem meču odigrala samo 0:0 sa Danskom. Orlovi su zauzeli poslednje mesto u grupi C i već nakon prve faze pakuju kofere.

Novi neuspeh na velikom takmičenju teško je pao najboljem strelcu reprezentacije Aleksandru Mitroviću.

"Ne znam šta bih rekao… Mislim da smo odigrali dva poluvremena, prvo gde smo njima prepustili dominaciju, u drugom smo izašli gore i rizikovali, ali falio je gol. Nismo imali lucidnosti, mirnoće. Dali smo sve od sebe, borili smo se maksimalno, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Mitar.

Mitrović je priznao da Srbija nije zaslužila da prođe dalje.

Na kraju krajeva, uvek završiš tamo gde zaslužuješ. Mi nismo zaslužili, to je to. Stvarali smo puno šansi, a nismo davali golove? Očigledno je da nismo bili na nivou. Nismo bili dobri defanzivno u Kataru, a sada u Nemačkoj ofanzivno.

Iskusni fudbaler smatra da je Srbija na meču protiv Danske oštećena za penal. Naime, Andersen ga je u jednoj situaciji povukao za dres u šesnaestercu, ali sudija to nije sankcionisao.

"Osetio sam da mi je povukao dres, ne znam zašto nije sudija dobio signal. Imali smo sastanak pre prvenstva, rekli su nam da je svako povlačenje za dres, čak i najmanje, biti penal. Ne znam… Slična situacija kao i u Rusiji", ističe Mitrović.

Mitrović je priznao da je bio iznenađen izborom startnih 11 na meču protiv Danske.

Evo i šta je rekao o odluci selektora:

Kurir sport/J.M.

02:59

Dusan Tadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track