HAOS ZA KRAJ EVROPSKOG PRVENSTVA! Besni navijači gađali Šmajhela praznim i PUNIM čašama, on imao SPREMAN ODGOVOR!
Foto: PETER KNEFFEL / AFP / Profimedia

skandal

HAOS ZA KRAJ EVROPSKOG PRVENSTVA! Besni navijači gađali Šmajhela praznim i PUNIM čašama, on imao SPREMAN ODGOVOR!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno, bez golova, protiv Danske u poslednjem meču na Euru. Završio je naš tim na četvrtom mestu u svojoj grupi, sa samo jednim bodom iz tri utakmice i "orlovi" će se već posle prve faze takmičenja vratiti kući.

Po završetku meča s Danskom, tamošnji mediji istakli su kako su naši navijači napravili skandal i gađali golmana njihove reprezentacije, Kaspera Šmajhela, raznoraznim predmetima. Sve to je komentarisao i Šmajhel.

- Gađali su navijači Šmajhela praznim i punim čašama piva, ali i drugim stvarima. Padala je kiša predmeta sa tribine i na golmana danske reprezentacije, ali on nije tako teško podneo sve to, kada je ostvaren plasman dalje - istakli su mediji u Danskoj, a i sam Šmajhel se dotakao ove situacije:

- Nikada ne bih mogao da pomislim da sam bacim nešto na drugu osobu, ali ako oni to žele, onda je to meni u redu. Moglo bi se reći da samo oduzima pažnju sopstvenim igračima.

Kasper Šmajhel
foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Delovalo je da u pojedinim trenucima Kasper Šmajhel naše navijače dodatno provocira, ali je Danac istakao da to nije bilo tako.

- Uopšte nije bilo namere da provociram, ali neću trčati i skupljati tuđe smeće - istakao je on, a zatim se osvrnuo na borbu svoje defanzive sa napadačima Srbije:

- Stvarno mislim da se dobro branimo. Mislim da je posebno Vestergard bio dobar - prećuti neke sjajne igre koje napravi. Ponekad morate da se borite još žešće nego inače, a on je to uradio.

BONUS VIDEO:

02:59

Dusan Tadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track