SELEKTOR ITALIJE GODIŠNJE ZARADI TRI MILIONA EVRA, A NOSI SAT KAO I SVAKI OBIČAN ČOVEK: Cena je prava sitnica! Iznenadićete se!
Foto: Lisa Guglielmi/IPA Sport / Zuma Press / Profimedia

azuro

SELEKTOR ITALIJE GODIŠNJE ZARADI TRI MILIONA EVRA, A NOSI SAT KAO I SVAKI OBIČAN ČOVEK: Cena je prava sitnica! Iznenadićete se!

Fudbal -

Fudbaleri i fudbalski treneri vole da nose skupocene satove. Jedan od onih koji ne ulazi u ovaj kliše, a ljubitelj je časovnika, jeste Lučijano Spaleti.

Lučano Spaleti, Lučijano Spaleti
foto: IPA / Zuma Press / Profimedia

Selektor Italije tokom EURO 2024 nosi na ruci teget plavi biokeramički sat marke "Swatch", model "Swatch Moonswatch Mission to Neptune". Kao i svaki Italijan, tako i Lučijano Spaleti mnogo pažnje poklanja modnim detaljima.

Teget plavi časovnik odlično se uklapa sa bojama specijalno dizajniranih odela italijanske reprezentacije, koje je uradila modna kompanija "Armani". Sat koji nosi Lučijano Spaleti nije skupocen, možemo slobodno reći da je jeftin i da sebi može da ga priušti svaki građanin, ne samo Italije, već i Srbije.

Cena ovog časovnika iznosi 300 evra, što samo govori o skromnosti Lučijana Spaletija i činjenici da selektor fudbalske reprezentacije Italije nije razmetljiv čovek.

Italijan je među najplaćenijim selektorima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Plata Lučana Spaletija godišnje iznosi 3.000.000 evra, koliko ima i Ronald Kuman, prvi trener Holandije. Njih dvojica dele peto mesto.

Najplaćeniji selektor na EURO 2024 jeste Garet Sautgejt iz Engleske (5.800.000 evra), a dalje slede Julijan Nagelsman iz Nemačke (4.800.000), Roberto Martinez iz Portugala (4.000.000) i Didije Dešan iz Francuske (3.800.000 evra).

Kurir sport

00:09

Srpski navijači napravili show u centru Minhena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track