ORLOVI SE VRATILI KUĆI POSLE KRAHA U NEMAČKOJ! Stigli u Beograd nakon teškog "maltretiranja", Piksi odmah zagrmeo pred novinarima!
Foto: Damir Dervišagić

povratak

ORLOVI SE VRATILI KUĆI POSLE KRAHA U NEMAČKOJ! Stigli u Beograd nakon teškog "maltretiranja", Piksi odmah zagrmeo pred novinarima!

Fudbal -

Nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, fudbaleri Srbije večeras su se vratili u Beograd.

Fudbalska reprezentacija Srbije bila je pet sati "zarobljena" na minhenskom aerodromu, jer im let za Beograd - kasnio!

Let za glavni grad Srbije prvobitno je bio planiran u 17.00 časova po lokalnom vremenu, ali je zbog vremenskih neprilika došlo do odlaganja.

Ipak, oni su posle više od nekoliko sati čekanja i maltretiranja na minhenskom aerodromu poleteli, i u Beograd su sleteli oko 23.30 časova.

1 / 23 Foto: Damir Dervišagić

Prvi je izašao selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, koji je razgovarao sa srpskim novinarima!

"Dali smo sve od sebe. Videli ste sami. Imate oči. Nemojte da pravite od nečega nešto što nije. Ako je neko želeo, želeli smo mi. Jedan gol je falio, nijanse su odlučivale", to su bile prve reči Piksija po dolasku u Beograd!

Orlovi su, podsetimo, završili takmičenje u grupi C na poslednjem mestu sa dva boda i jednim postignutim golom.

Fudbalerima Srbije bila je potrebna pobeda na jučerašnjem meču protiv Danske kako bi se ostvario prvobitni cilj, a to je plasman među 16 najboljih ekipa.

EURO 2024, Srbija, Danska, Navijači
foto: Nemanja Nikolić

Ipak, to se nije dogodilo pošto su naši reprezentativci remizirali protiv Danaca, nakon čega su spakovali kofere i krenuli put Srbije.

Inače, Dragan Stojković Piksi će biti smenjen sa pozicije selektora reprezentacije Srbije nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu. Pored eliminacije sa EURO, veći problem od toga predstavlja stanje u ekipi, nepoverenje igrača u odluke Piksija i generalno nezadovoljstvo reprezentativaca.

Mnogo stvari je dovelo do toga da Fudbalski savez Srbije prekine saradnju sa Piksijem, uprkos činjenici da je on nedavno, u maju ove godine, produžio ugovor do 2026. godine.

Kurir sport

Bonus video:

02:39

Piksi o podršci navijača u Nemačkoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track