NI BRAZIL, NI ARGENTINA... Ova reprezentacija je APSOLUTNI HIT Južne Amerike! Zablistali na velikoj sceni i sve ODUŠEVILI!
Foto: Richard Callis / Zuma Press / Profimedia

svaka čast

NI BRAZIL, NI ARGENTINA... Ova reprezentacija je APSOLUTNI HIT Južne Amerike! Zablistali na velikoj sceni i sve ODUŠEVILI!

Fudbal -

Venecuela je hit ovogodišnje Kopa Amerike! Nakon što su fudbaleri ove selekcije iskoristili nepromišljen start i crveni karton Enera Valensije u prvom meču i savladali su Ekvador, sada su bili bolji od još jednog favorita.

Dobili su Meksiko 1:0 (0:0) pogotkom Salomona Rondona sa bele tačke u 57. minutu meča. Tri boda im je na kraju meča sačuvao iskusni golman Rafael Romo koji je u 87. minutu odbranio penal Orbelinu Pinedi. U drugom meču ove grupe Ekvador je uspeo da popravi utisak iz prvog meča i lako su dobili Jamajku 3:1 (2:0). Već u 13. minutu Palmer je dao autogol, zatim je na isteku poluvremena Paez pogodio iz penala, a Majkl Antonio je smanjio na 2:1. Konačan rezultat postavio je Minda u 91. minutu.

U grupi B Venecuela ima šest bodova i pobede nad Ekvadorom i Meksikom što znači da je prošla dalje i to sa prvog mesta. Ekvador i Meksiko će igrati međusobni meč za prolaz u trećem kolu jer imaju po tri boda, dok je Jamajka poslednja bez bodova.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track