ISPLIVAO NOVI ŠOKANTAN SNIMAK IZ MINHENA! Igrači Srbije su OVAKO saznali sastav za meč sa Danskom? Sve se videlo u PROGRAMU UŽIVO!
Foto: Printscreen / Twitter / NikolaLaki3

šou program

ISPLIVAO NOVI ŠOKANTAN SNIMAK IZ MINHENA! Igrači Srbije su OVAKO saznali sastav za meč sa Danskom? Sve se videlo u PROGRAMU UŽIVO!

Fudbal -

Fudbaleri Srbije eliminisani su već u grupnoj fazi Evropskog šampionata, a meč odluke protiv Danske (0:0) imao je zanimljivu uvertiru. Reprezentativci su saznali kojih će 11 na teren tek sat i po pred meč, a sada se pojavio još jedan šokantan snimak koji može da se dovede u vezu s odlukom selektora Dragana Stojkovića Piksija da tako kasno odredi startere.

Naime, na društvenim mrežama je isplivao snimak na kom se u pozadini emisije koja je išla u programu uživo na Radio televiziji Srbije, vide fudbaleri našeg nacionalnog tima kako su okupljeni oko Dušana Vlahovića koji im nešto pokazuje na ekranu telefona.

Ubrzo su igrači počeli da se hvataju za glavu u neverici, te su mnogi zaključili da su upravo u tom trenutku saznali kojih 11 će početi meč protiv Danske.

Nije dokazano da su fudbaleri gledali sastav, ali se sve poklapa sa izjavom Dušana Tadića koji je otkrio kako niko nije znao startnih 11 do pred sam meč.

- Nismo znali postavu, saznali smo sat i po vremena pred utakmicu. Malo sam bio iznenađen. Svi su momci tu, moraju da odgovore zahtevima - rekao je posle ove utakmice Tadić.

BONUS VIDEO:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track