LJUBAVNI TROUGAO! LEPOTICA SMUVALA DVOJICU FUDBALERA ITALIJE: Jednog je zavela, a onda ostavila! Drugom je rodila sina!
Foto: Sportimage Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia, www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia, Printscreen/Instagram

sapunica

LJUBAVNI TROUGAO! LEPOTICA SMUVALA DVOJICU FUDBALERA ITALIJE: Jednog je zavela, a onda ostavila! Drugom je rodila sina!

Fudbal -

Italija slavi fudbalera Matiju Zakanjija posle njegovog gola u osmom minutu sudijske nadoknade Hrvatskoj za konačni 1:1 i plasman Azura u nokaut fazu Evropskog prvenstva.

Matija Zakanji
foto: EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro

Danima unazad Matija Zakanji je centralna tema u italijanskim medijima. Piše se o njegovom životu, a pored fudbalskih stvari, zanimljiva tema je i brak sa Kjarom Nasti, seksepilnom blogerkom iz Napulja.

Kjara Nasti
foto: Printskrin/Instagram

Kjara Nasti (26) je u braku sa Matijom Zakanjijem (29), a pre toga bila je u vezi sa još jednim italijanskim fudbalerom Nikolom Zaniolom (24).

Ovo je posebno zanimljivo sa navijačke pozicije, jer je Zakanji fudbaler Lacija, a Zaniolo bivši igrač Rome, dva ljuta rivala iz glavnog grada Italije.

Nikolo Zaniolo
foto: Sportimage Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Kjara Nasti bila je u vezi sa Nikolom Zaniolom nešto više od godinu dana, a 2021. kada su zvanično postali par, njoj se nabacivao i Brazilac Nejmar, šaljući joj provokativne poruke preko društvenih mreža.

Kada je Kjara raskinula vezu sa Zaniolom, počela je da izlazi sa Zakanjijem. Vrlo brzo između njih je planula ljubav.

U junu 2023. fudbaler Lacija odlučio je da oženi lepu Kjaru, a nekoliko meseci pre svečanog čina, njih dvoje su postali roditelji, dobivši sina Tijaga.

Navijači Rome provocirali su Zakanjija pevajući pesmu o Kjari i aludirajući da je otac njihovog deteta zapravo Zaniolo. To je mnogo iznerviralo Kjaru, pa se preko društvenih mreža raspravljala žestoko sa simpatizerima Rome.

Kjara Nasti rođena je u Napulju 22. januara 1998. godine. Tri godine je mlađa od svog muža Matija Zakanjija. Poznata je modna blogerka u Italiji.

Počela je da piše onlajn modne beleške sa 15 godina i brzo je stekla popularnost. Sada je više od dva miliona korisnika prati na društvenoj mreži Instagram.

Ova lepa mlaža žena takođe radi i kao TV voditeljka, a uspela je i da se okuša i kao glumica. Kjara Nasti i Matija Zakanji uskoro će po drugi put postati roditelji, a Napolitanka je u poodmakloj trudnoći otišla na EURO u Nemačku, gde je veliki navijač Italije i podrška svom mužu.

Vrlo lako je moglo da se desi da Matija Zakanji i Nikola Zaniolo budu saigrači na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Nekoliko nedelja pred početak EURO 2024 Nikola Zaniolo, koji igra za Aston Vilu, otpao je sa spiska selektora Lučana Spaletija zbog povrede stopala. Zanimljivo, Zaniolo je propustio i prethodno EP, koje odigrano 2021. godine, zbog povrede ligamenata kolena.

Nikolo Zaniolo bio je u vezi sa Sarom Skaperotom, pre nego što se zaljubio u Kjaru Nasti i sa njom otpočeo vezu. Sara je ostala trudna kada su raskinuli, nije htela da prekine trudnoću, već je na svet donela sina Tomaza. Nikolo i Sara su se pomirili i od 2024. godine žive zajedno.

Kurir sport

00:09

Srpski navijači napravili show u centru Minhena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track