PROVOKACIJA IZ UKRAJINE! ZNAMO DA NAM U SRBIJI NEĆE BITI PRIJATNO: Fudbaler Dinama iz Kijeva govorio o utakmici sa Partizanom!
Foto: www.fcdynamo.com

BITKA ZA EVROPU

PROVOKACIJA IZ UKRAJINE! ZNAMO DA NAM U SRBIJI NEĆE BITI PRIJATNO: Fudbaler Dinama iz Kijeva govorio o utakmici sa Partizanom!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv Dinama iz Kijeva.

Vladislav Kabajev
foto: www.fcdynamo.com

Prva utakmica biće igrana 23. jula u Poljskoj, u gradu Lublinu, a domaćin u tom meču biće klub iz Ukrajine. Revanš je na programu sedam dana kasnije, 30. jula u Beogradu, a crno-beli će ugostiti Kijevljane pred publikom koju će činiti deca, zbog kazne UEFA.

Fudbaler Dinama iz Kijeva Vladislav Kabajev (28), koji igra na mestu veznog igrača po levoj strani, na početku priprema kluba iz Ukrajine govorio je o dvomeču protiv Partizana.

- Znamo da nam Srbija nije baš prijatna zemlja, ali takva je sudbina. Za nas nema velike razlike u tome, da li će oni imati podršku navijača, ili ne. Ne želim da govorim velike reči. Vreme i naše igre će sve reći. Imamo još mesec dana da se pripremimo i ovom dvomeču pristupimo u najboljem stanju - rekao je Vladislav Kabajev, koji je rodom iz Odese.

Dinamo iz Kijeva će naredne dve nedelje raditi u glavnom gradu Ukrajine, u svom sportskom centru, a onda fudbaleri trenera Aleksandra Šovkovskog odlaze na pripreme u Austriju.

Kurir sport/Ua-football.com

00:21

Grobari skandiraju Duljaju u Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track