SEVALI NOŽEVI MEĐU NAVIJAČIMA! Svedok otkrio DETALJE HAOSA iz fan zone na Euru: Tri čoveka IZBODENA, jedan zadobio TEŠKE POVREDE!
Foto: Anja Cord / imago stock&people / Profimedia

užas

SEVALI NOŽEVI MEĐU NAVIJAČIMA! Svedok otkrio DETALJE HAOSA iz fan zone na Euru: Tri čoveka IZBODENA, jedan zadobio TEŠKE POVREDE!

Fudbal -

Novi žestok skandal potresao je EURO. Tri navijača izbodena su u fan zoni i jedan od njih teže je povređen, preneo je nemački Bild.

Haos se desio u Štutgartu tokom meča Turske i Gruzije, a policija je zbog napada uhapsila 25-godišnjeg Sirijca. Nije poznato kako je on uspeo da unese nož u fan zonu, ali su zbog njegovog napada povređena dva Turčina stara 38 i 60 godina, kao i jedan 19-godišnji Nemac.

Momak iz Turske koji ima 38 godina teže je povređen i bio je u životnoj opasnosti, ali je brzom reakcijom lekarske službe njegovo stanje krenulo na bolje.

Portparol policije je posle napada izjavio:

- Motivi i okolnosti napada su predmet istrage.

Sa druge strane, jedan od svedoka incidenta je za Bild rekao šta se desilo:

- Čuo se zvuk koji je zvučao kao pucanj. Svi su potrčali ka izlazu. Neki su dobili udarce, ali srećom niko nije pao, inače bi moglo biti ozbiljno.

Gradonačelnik Frank Nope je najavio da će u saradnji sa policijom ponovo pregledati bezbednosne mere do prve utakmice osmine finala u subotu, a fan zona je i pored napada otvorena za navijače.

Kurir sport / Bild

BONUS VIDEO:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track