EKSKLUZIVNO! Fudbaler Srbije DIVLJAO jer NIJE POČEO MEČ SA ENGLEZIMA: Isplivao novi OGROMAN SKANDAL iz Nemačke! Ovo su SVI DETALJI
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

haos

EKSKLUZIVNO! Fudbaler Srbije DIVLJAO jer NIJE POČEO MEČ SA ENGLEZIMA: Isplivao novi OGROMAN SKANDAL iz Nemačke! Ovo su SVI DETALJI

Fudbal -

Totalno rasulo u reprezentaciji Srbije počelo je već posle prvog meča na EURO! Odnos na relaciji selektor - igrači je potpuno "pukao" i svako je radio šta je hteo.

Prema ekskluzivnim saznanjima do kojih je Kurir došao, atmosfera je potpuno narušena posle meča s Englezima kada su fudbaleri javno počeli da iskazuju nezadovoljstvo, a selektor Dragan Stojković Piksi da pada u njihovim očima.

Dragan Stojković Piksi
foto: David Inderlied / AFP / Profimedia

Piksi je imao autoriter ravan nuli što pokazuje i informacija da je Vanja Milinković-Savić odlučio da reaguje pošto nije počeo meč protiv Engleske. Umesto da podrži kolege i stavi se u službu Srbije, on je počeo da negoduje i zadao je prvi žestok udarac na atmosferu među "Orlovima".

Ubrzo je nezadovoljstvo raslo, Stojković nije mogao da se izbori sa tim, a Vanja Milinković-Savić je čak i na treninzima pokazivao šta misli i kako se oseća i pored toga što je njegov kolega Predrag Rajković bio među najboljim pojedincima u sastavu Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije, Reprezentacija Srbije, Trening, FSS, Euro 2024, Vanja Milinković-Savić
foto: Nemanja Nikolić

Na kraju, vrhunac njegovih ispada bio je odlazak u kafanu gde se potukao sa jednim navijačem.

BONUS VIDEO:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track