NIJE DOBRO! ZVEZDINO VELIKO POJAČANJE ČEKA DUŽA PAUZA: Povredio je rame, sada mu sledi povratak u Beograd i lečenje
Foto: www.crvenazvezdafk.com

alarm

NIJE DOBRO! ZVEZDINO VELIKO POJAČANJE ČEKA DUŽA PAUZA: Povredio je rame, sada mu sledi povratak u Beograd i lečenje

Fudbal -

Reprezentativac Paname Hoze Luis Rodrigez Puma pre nedelju dana potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom i potom otišao na Kopa Amerika.

Puma Rodrigez
foto: Adrian Macias / imago sportfotodienst / Profimedia

Brzonogi krilni fudbaler Puma Rodrigez (26) doživeo je ozbiljnu povredu ramena u porazu protiv Urugvaja (1:3). Iz predostrožnosti nije igrao u pobedi nad selekcijom domaćinaa SAD (2:1), a prema informacijama iz Crvene zvezde, sledi mu povratak u Beograd.

Puma Rodrigez je obavio potrebna snimanja u Americi i lekari su ustanovili da se radi o uganuću levog ramenog zgloba, prvog stepena. Fudbaler je odmah kontaktirao medicinski tim Crvene zvezde, jer mu predstoji pauza od najmanje tri nedelje.

Puma Rodrigez
foto: www.crvenazvezdafk.com

To znači da je Kopa Amerika završen za Pumu Rodrigeza i sada treba doneti odluku, da li će se vratiti u Beograd i nastaviti lečenje, ili će ostati uz reprezentaciju kao navijač i svakodnevno ići na terapije. U narednim danima biće poznato šta će biti sa Pumom Rodrigezom.

Fudbaler iz Paname stigao je u Crvenu zvezdu kao zamena za Osmana Bukarija, koji je prodat u Ameriku, u člana MLS lige ekipu Ostina. Puma Rodrigez je izrazito brz fudbaler, a crveno-beli su za njegov dolazak platili portugalskoj ekipi Famalikao 2.000.000 evra.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama na Zlatiboru, gde danas od 17.30 igraju prvu prijateljsku utakmicu protiv Mladosti iz Lučana. Po povratku u Beograd, trener Vladan Milojević skratiće spisak igrača, posle čega sledi odlazak u Rusiju, u Sankt Peterburg na završni deo priprema, gde će crveno-beli igrati na turniru protiv Zenita, Sočija i argentinskog Tigresa.

Kurir sport

00:26

Aleksandar Dragović, delije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track