OGROMNA RUPA PROGUTALA DEO FUDBALSKOG IGRALIŠTA: Neverovatno šta se desilo! Teren nestao u tili čas! (VIDEO)
Foto: Printskrin/X

katastrofa

OGROMNA RUPA PROGUTALA DEO FUDBALSKOG IGRALIŠTA: Neverovatno šta se desilo! Teren nestao u tili čas! (VIDEO)

Fudbal -

Nešto neverovatno desilo se u Americi, gde je ogromna rupa progutala veliki deo fudbalskog igrališta u saveznoj državi Ilinois.

Katastrofa se desila nakon što se urušio podzemni rudnik, na fudbalskom igralištu u gradu Altonu, u Illinoisu. Stvorila se ogromna rupa u zemlji, odnosno vrtača, i "progutala" stub rasvete.

Ceo događaj snimila je nadzorna kamera. Rupa je nastala u 9:18 sati ujutro, a na kraju je bila široka 30 i duboka devet metara. Zatvorena depresija, odnosno ogromna rupa nastala je zbog urušavanja podzemnog rudnika. Za to je odgovorna kompanija "New Frontier Materials", kazao je za NBC Majkl Hejns, šef gradskog odelenja za parkove i rekreaciju.

- Na svu sreću, tada nije bilo nikoga na igralištu,pa nema povređenih. Izgleda kao iz nekog filma, zar ne? Kao da je eksplodirala bomba - dodao je Hejns.

Služba za odnose sa javnošću kompanije "New Frontier Materials", koja je vlasnik rudnika, izdala je izjavu u kojoj kaže da je pogođeno područje osigurano.

"Niko nije povređen u incidentu, o čemu su obavešteni zvaničnici Uprave za bezbednost rudnika (MSHA). Bezbednost je naš prioritet. Sarađivaćemo s gradskim vlastima kako bismo što brže rešili ovaj problem".

Kurir sport

00:22

Srpski navijači u Minhenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track