NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU! Ko je uzeo po 100.000€, a šta su dobili fudbaleri? U čije ruke su otišle sve premije za EURO...
Foto: Nemanja Nikolić

EURO 2024

NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU! Ko je uzeo po 100.000€, a šta su dobili fudbaleri? U čije ruke su otišle sve premije za EURO...

Fudbal -

Ekipa Dragana Stojkovića Piksija u grupi C imala je jedan poraz i dva remija, pa dva boda nisu bila dovoljna da se putešestvije po Nemačkoj nastavi.

Mnogo prašine se podiglo posle neuspeha i neuspunjenog cilja na EP, pa danima unazad dobijamo razne informacije o potencijalnoj smeni, podnošenju ostavki u FSS, ali i novim kandidatima za selektorsku poziciju.

Branislav Nedimović, potpredsednik FSS potvrdio je da napušta poziciju kao moralni čin, a Telegraf donosi informacije o tome kako se vršila raspodela novca.

Branislav Nedimović, Jovan Šurbatović
foto: Nenad Kostić

"Novac koji je FSS dobio za plasman na EP je manji u odnosu na plasman na Mundijal, ali pa su i premije bile manje. Kako Telegraf saznaje, premije za Šurbatovića, Bjekovića i Diku Stojanovića su iznosile 100.000 evra!", piše ovaj portal.

Dodaje se da je direktor reprezentacije Miroslav Tanjga dobio 50.000 evra, verovatno jer je na toj poziciji tek godinu dana.

Jovan Šurbatović, Miroslav Tanjga
foto: FSS

Ostaje pitanje - koliko novca su dobili fudbaleri za plasman u Nemačku? O tome se niko nije javno oglašavao...

(Kruri sport/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track