OTKRIVAMO! ŠTA JE NAJVIŠE IZNERVIRALO PIKSIJA NA EURU? Ostaćete zatečeni - nisu u pitanju ni porazi, ni eliminacija, ni igra!
Foto: AP Antonio Calanni

muka

OTKRIVAMO! ŠTA JE NAJVIŠE IZNERVIRALO PIKSIJA NA EURU? Ostaćete zatečeni - nisu u pitanju ni porazi, ni eliminacija, ni igra!

Fudbal -

Selektor Srbije Dragan Stojković nije imao previše razloga za zadovoljstvo tokom kompletnog boravka u Nemačkoj.

Stvari u srpskom državnom timu nisu funkcionisale baš najbolje, a pošto je izostao i rezultat kompletna priča se srušila kao kula od karata.

Videli smo Stojkovića u raznim izdanjima nervoze na terenu kada stvari nisu funkcionisale baš najbolje, ipak, jedan detalj ga je ekstremno nervirao! Naime, organizatori EURO su osmislili sistem tako da je potrebno očitati akreditaciju praktično na "svakom čošku", kako bi se moglo dalje... Piksija je to toliko nerviralo da je na jednu konferenciju pre utakmice došao bez ikakvog osmeha i izuzetno neraspoložen. Kada je upitan "zašto nema osmeha" odgovorio je da je za to zaslužno što mora da otkucava akreditaciju gde god se pojavi.

EURO 2024, Srbija, Slovenija, Dragan Stojković Piksi
foto: Nemanja Nikolić

I zaista što se tiče organizacionog dela EP, Piksijev bes bio je potpuno opravdan. Ovo takmičenje je organizovano - katastrofalno! Kao da UEFA i Nemačka prvi put u istoriji organizuju neki sportski događaj. E, tako je izgledalo i osetilo se na svakom koraku. Sve ovo sa akreditacijama je samo kap u moru problema sa kojima su se svi suočavali na stadionima.

Na kraju, kada smo ispali, Piksi je prvo skinuo i bacio akreditaciju na pod...

Kurir sport

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track