PIKSI JE TREBALO DA OTERA TADIĆA SA EVROPSKOG! Reči proslavljenog asa ODJEKUJU Srbijom: Čak ni ja nisam imao takve ISPADE!
Foto: Starsport

zagrmeo

PIKSI JE TREBALO DA OTERA TADIĆA SA EVROPSKOG! Reči proslavljenog asa ODJEKUJU Srbijom: Čak ni ja nisam imao takve ISPADE!

Fudbal -

Proslavljeni srpski fudbaler Dragiša Binić oglasio se nakon kraha reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

U emisiji "Sportlajt" Binić je analizirao dešavanja na Euru, prokomentarisao igru Srbije i osvrnuo se na ponašanje kapitena Dušana Tadića.

Binić smatra da je Tadić zaslužio da bude izbačen iz tima posle zapaljive izjave nakon poraza od Engleske na startu Evropskog prvenstva.

„On je tako daleko otišao, a mi smo ušli u pogrešan avion… Hrvatski. Mi smo u startu napravili grešku, ušli smo u avion sa oznakama druge države, to je (loš) početak koji je zatrpan i o kom se ćuti, već smo u problemu. Odlazimo tamo sa dozom ljutnje, kao da nas neko čeka na zicer da napravimo problem. Pojavljuje se izjava kapitenja. Znam Piksija, odrasli smo zajedno. Nema šanse da ga ne bi oterao. I trebalo je da ga otera! Ja, znate mene, kakav sam bio, pa nisam imao takve ispade", ističe Zvezdina legenda.

Dragiša Binić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Tadićeva reakcija nema opravdanje, smatra Binić.

"Najviše me boli što je narod koji voli fudbal odvojio 'od usta' da dođe tamo, doveli decu, dolazili u probleme, tukli se sa drugim navijačima, gledali, mučili se… I onda još to… Ja i dalje ne znam šta je pravi razlog, zašto se onako igralo", kaže Binić.

On ističe da je naša reprezentacija katastrofalno trčala na Euru.

"Mislim da je intenzitet sprinta na našim utakmicama bio u "minimalcu" jer ga nismo ni imali, a kako da ga imamo kad toliko sporo iznosimo loptu da se protivnik već vratio. Neko vreme sam mislio da naš golman nema sreće što nema gde da vrati loptu, jer je stalno vraćamo unazad. Stalno nazad vraćamo loptu. Fudbal se igra za gol. Cilj je da se što pre stigne do gola uz što manje dodira, a za to mora da se trči".

Kurir sport/J.M./SK

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track