SRPSKI ZET SE NE RAZDVAJA OD OVE LEPOTICE! Kada nije sa Anom Ivanović, Švajnštajger PROVODI VREME sa Ester! O njima BRUJI NEMAČKA!
Foto: Instagram/esthersedlaczek

DOBAR TANDEM

SRPSKI ZET SE NE RAZDVAJA OD OVE LEPOTICE! Kada nije sa Anom Ivanović, Švajnštajger PROVODI VREME sa Ester! O njima BRUJI NEMAČKA!

Fudbal -

"Šta ti gledaš?", pitao je Bastijan Švajnštajger svoju koleginicu sa kojom vodi emisiju o Evropskom prvenstvu Ester Sedlaček kada su dobili jedan "vreli" snimak Georgine Rodrigez.

"Oh Basti... U dres, dres Nemačke!",rekla je ova lepa Nemica misleći na dres koji je nosio Ronaldov sin, uz prevrtanje očima.

Švajnštajger je na "ARD"-u komentisao smimke Georgine koja je u prilično izazovnom izdanju bila na rođendanu najstarijeg sina, a Ester ga je prekorila.

"Srpski zet", muž Ane Ivanović po njenom ne bi trebalo da ima takve komentare. A osim iz ove epizode kada su zajedno komentarisali 14. rođendan Kristijanovog sina znamo Ester i sa žreba za Evropsko prvenstvo 2024.

Lepa Ester Sedlaček je bila ključna za to da Srbija padne u grupu sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a očigledno nam nije donela sreću. Na kraju je Srbija završila kao četvrta u grupi, dala je samo jedan gol i uspela da uzme dva boda.

Sa Ester je taj žreb vodio Pedro Pinto, na koga smo odranije navikli na UEFA događajima. Ipak mlada i lepa Sedlačekova je tek tada postala poznata evropskoj javnosti, iako je u Nemačkoj odlično znaju jer je već godinama jako bitna javna ličnost i redovno radi prenose najbitnijih utakmica. Ester je rođenda 1985. godine u državi koja više ne postoji.

Rodni grad joj je Berlin, ali se ona rodila u istočnom delu grada. Rođena je pre pada Berlinskog zida što znači da je rođenda u DDR-u, Demokratskoj Nemačkoj Republici ili kolokvijalno Istočnoj Nemačkoj koja ne postoji od oktobra 1990. godine.

Odrasla je bez oca i upoznala ga je tek kada je napunila 16 godina, a od malih nogu je htela da se bavi novinarstvom. Upisala je političke nauke i komunikologiju u Hagenu, a nakon egzotične avanture kada je predavala engleski u Šri Lanki krenula je da gradi novinarsku karijeru na regionalnim televizijama.

Ubrzo su je primetili oni najveći pa je otišla na "Skaj". Počela je da radi studije u prenosima Bundeslige, cvajte i nemačkog kupa, ali i neke druge sportove. Čak je vodila i kviz i programe na muzičkim festivalima.

A rad sa Bastijanom Švajnštajgerom joj nije novost. Krenula je sa njim da sarađuje 2022. godine kada su zajedno vodili emisiju posvećenu Svetskom prvenstvu u Kataru. Nemačka javnost je bila toliko oduševljena njom da je "FAZ" napisao tekst pod naslovom "Ester Sedlaček ima sve!".

Što se tiče ljubavnog života mediji je nikada nisu spajali sa već dugo oženjenim Bastijanom Švajnštajgerom, ali jesu sa fudbalerima.

Jedno vreme 2013. godine je bila devojka nemačkog golmana Kevina Trapa, nekadašnjeg čuvara mreže Pari Sen Žermena, a sada je u braku sa jednim nemačkim biznismenom sa kojim je 2019. i 2021. godine dobila sina i ćerku.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:13

Bastijan Švajnštajger u Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track