KONTROVERZNI HRVAT VIŠE NEĆE VREĐATI NIKOGA! Sramno govorio o Srbiji i Piksiju, sada ODUSTAO OD KOMENTARISANJA, evo i zašto!
Foto: Printscreen

KRAJ

KONTROVERZNI HRVAT VIŠE NEĆE VREĐATI NIKOGA! Sramno govorio o Srbiji i Piksiju, sada ODUSTAO OD KOMENTARISANJA, evo i zašto!

Fudbal -

Bivši reprezentativac Hrvatske, Joško Jeličić, koji je sada fudbalski analitičar i komentator, odlučio je da se povuče sa Evropskog prvenstva.

On je usred turnira odlučio da više ne bude stručni konsultant na "HRT-u". Gostujuću u podkastu "Tribina" otkrio je da je obavestio rukovodstvo televizije i glavnog urednika sportske redakcije da neće više neće komentarisati utakmice iako je bio stalan gost.

Kao razlog za to je naveo da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska završila učešće na turniru već u grupnoj fazi.

Podsetimo, Jeličić je neko ko svojim izjavama diže puno prašine, a između ostalog to je učinio i komentarima o reprezentaciji Srbije i njenom selektoru.

"Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako...", sramno je komentarisao Jeličić.

"Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije", poručio je on.

Bonus video:

03:45

U ČEMU JE ZAKAZALA REPREZENTACIJA SRBIJE NA EP? Stručnjaci nemaju dilemu: Imamo odlične igrače, ali nemamo sistem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track