UHVATIO JE ŽENU ZA GRUDI I BAŠ GA BRIGA ŠTO NIJE IGRAO NA EURO 2024: Ovaj fudbaler zna da uživa! Nije mu lako sa ovakvom LEPTICOM!
Foto: Printskrin/Instagram

provokativno

UHVATIO JE ŽENU ZA GRUDI I BAŠ GA BRIGA ŠTO NIJE IGRAO NA EURO 2024: Ovaj fudbaler zna da uživa! Nije mu lako sa ovakvom LEPTICOM!

Fudbal -

Mnogi italijanski novinari sa nevericom su dočekali konačan spisak reprezentacije Azura, kada su videli da je selektor Lučano Spaleti odlučio da na Evropsko prvenstvo ne povede iskusnog napadača Ćira Imobilea.

Ćiro Imobile
foto: Printskrin/Instagram

Napadač Lacija Ćiro Imobile koji ima 34 godine nije se previše nasekirao posle odluke prvog trenera nacionalnog fudbalskog tima Italije. Spakovao je kofere i sa porodicom otišao na letovanje.

Ćiro Imobile
foto: Printskrin/Instagram

Bez sekiracije i nerviranja, iako je pre tri godine bio jedan od ključnih fudbalera Italije u pohodu na titulu prvaka Evrope. Imao je plavokosi Italijan u to vreme veliko poverenje tadašnjeg selektora Roberta Mančinija.

Ćiro Imobile je porodičan čovek, sa suprugom Džesikom Melenom ima četvoro dece. Iako se trude da budu skladna porodica, javnost umeju, s vremena na vreme, da iznenade nekim provokacijama.

Tako je bilo i sada, tokom letovanja na Ibici. Supruga fudbalera Lacija, lepa Džesika, podelila je na društvenim mrežama sijaset fotografija. Najviše je bilo onih na kojima srećni par uživa sa svoje četvoro dece. Sa ćerkama Mikaelom (10) i Đorđom (9), te dvojicom sinova Matijom (5) i Andreom (2).

Ćiro Imobile
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, Džesika ne bi bila Džesika, da nije spremila određeni sadržaj kojim je privukla pažnju italijanskih medija. Tako je zanosna brineta objavila jednu fotku na kojoj je suprug Ćiro drži za bujne grudi, dok se oboje zadovoljno smeškaju.

Nije poznato da li Ćiro Imobile gledao utakmice fudbalske reprezentacije Italije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Samim tim i osminu finala, bledu igru Azura i ispadanje od Švajcarske u porazu o 0:2. Sigurno je samo da uživa sa svojom lepom suprugom i naslednicima.

Kurir sport

00:22

Srpski navijači u Minhenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track