RAZBIJENA BRADA, POSEKOTINE I MODRICE PO RUKAMA! Nezgoda u kampu Engleske: Reprezentativac PAO SA BICIKLA i povredio se!
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

da li je moguće?

RAZBIJENA BRADA, POSEKOTINE I MODRICE PO RUKAMA! Nezgoda u kampu Engleske: Reprezentativac PAO SA BICIKLA i povredio se!

Fudbal -

Reprezentativac Engleske Entoni Gordon povredio se tokom vožnje bicikla u blizini kampa reprezentacije.

Posle plasmana u osminu finala Evropskog prvenstva selektor Engleske Geret Sautgejt da je fudbalerima slobodan dan i dozvolio im da ga iskoriste kako žele. Pojedini igrači odlučili su da vreme provedu baveći se fizičkim aktivnostima u prirodi.

Gordon je vozio bicikl u blizini kampa i tom prilikom doživeo nezgodu. Pao je i povredio bradu.

"Pao je sa bicikla. Momci su izašli na vožnju biciklom. Ja zapravo nisam bio tamo. Čuo sam za to. Zapravo sam razgovarao sa Entonijem i nisam baš obraćao pažnju... Okrenuo se i onda sam video veliku ranu na njegovoj bradi, ali on je u redu. Dobro je", ispričao je njegov saigrač iz reprezentacije Mark Gei.

Srećom, Gordon je ima zaštitnu kacigu na glavi, pa je doživeo lakše povrede prilikom pada. Razbio je bradu i zadobio brojne posekotine i modrice po rukama.

Lekarski tim Engleske je sanirao povrede, ali za sada nije poznato da li će fudbaler Njukasla biti u konkurenciji za meč protiv Slovačke.

Podsetimo, utakmica osmine finala između Engleske i Slovačke na programu je u nedelju od 18 časova.

Kurir sport/J.M.

09:37

KONDIČIONI TRENER RAZOTKRIO: 30% naših igrača NIJE BILO SPREMNO ZA EP! Ilić za Kurir otkrio: Postoje 3 rešenja za ovaj problem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track